bu da benim calibra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan C.C
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cengiz abi yakıyosun yine abi sen yorulma ben kapışıyım beni geçerse senide geçer demek :)

Son düzenleme:
OOooo rakipler çoğalmış tabi sizin makinaları söz yok allah kaza bela vermesin ayrıca 3.viteste farkı açarsın Cengiz abi benimki sadece 140da kitleniyo:( arada 40 km farkı nasıl kapıcaksak:D ayrıca ben zaten Kasrıgayada çoğu kez kıyamadığım için beni hız yaparken bulmanız çok zor bulan dersini alıyo:D
Ayrıca Osman abi aslında bak senle ii olur alacağım arabayıda görmüş olurum:D

al al Osmanın makina gibi birşey yap yakışır sana ben çok beğendim şahsen maşallah diyeyim de nazar değmesin

al al Osmanın makina gibi birşey yap yakışır sana ben çok beğendim şahsen maşallah diyeyim de nazar değmesin
Walla Cengiz abi zaten senin araçlara laf yok bide F KASALARA yok:D okul biteseye kadar babamın aracıyla idare ediyimde bittiği zaman kendi F kasamı alacam;) bizim araçların gerçekten torku çok ii beni baya bi şaşırtıyo:D
Ayrıca Osman abinin GSİ baya bi kafama yattıda işte bakalım iki sene var okulun bitmesine eğer altında olursa inşallah Cengiz abi:rolleyes:

cengiz abicim, araban bizi yakıo, arklar bizzat gördüm(kahretsin) fena bi araç...

teşekkür ederim ümit onun daha cok işi var sen hayırlısıyla tezkere alıp gelince tanıyamazsın

teşekkür ederim

Merhaba

46846633xs4.jpg
95140936ry4.jpg
19318875fc6.jpg
79057458gf6.jpg

12763758mj5
68943968ae4.jpg
21604207jl9.jpg
21604207jl9.jpg
ALLAH KAZA BELA VERMESIN........ ALMANYADAKİ YIGENIMDE DE VAR

CALIBRA, ONUNLA PAYLAŞTIK SENIN ARABAYA BAYILDI SAYGILAR