arabanın rengine özellikle bittim jilet gibi duruyor maşallah , keyfli kullanımlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya oktay ıyı kı bırkac sahınle kapıstım adamlar modluydu ben ne yapayım modları da sadece egzostmus meger bagırdıgı gıbı gıtmıyormus sen de gordun yalnıs bı seat turbo zorladı o da ben bıraktım zaten caglayan rampasında bıraz kovaladım, bana ters e-5 de kapısmam TEM e gelsınler goren de benı modıfıyecı yenı yetme sanacakMakina Fenaaa Sakin çitir Araçlara Uyup Gaza Gelme Abi Tahriklere Kapilma
bu aracı geçmek bana zevk verir) adres versene abi
Walla abi saymadım ama 2. vitesle çok rahat 100'e çıkabiliyorum hatta öle bi sedan civicliği ayar etmiştim o yüzden kasırga diyorum ama asıl onun başka hikayesi var neyse sonuçtagokhan gecersın gecersın de anca ruyanda ona da adrese gerenk yok
bu gece ruyanda saglam sık 0-100 6.5 sn ıse gectın demek o da astrada zor sahı sız kacta cıkıyordunuz 100 e
aha bır rakıp daha cıktı burak ben de 3 de 180 yapıyorum o da sıp dıye gecıyor zaman zaten bızım makınaların motoru aynı galıba sfı sana sozum yok zaten ben sadece sahınlerle kapısıyorum malum yas da kemale erdı bu arada bu kapısma meselesı sadece saka arkadaslar ama ıtıraf edeyım suratı severım etık olmasa da fazla hızlı kullanırım bu sızlere kotu ornek olmasın.Walla abi saymadım ama 2. vitesle çok rahat 100'e çıkabiliyorum hatta öle bi sedan civicliği ayar etmiştim o yüzden kasırga diyorum ama asıl onun başka hikayesi var neyse sonuçta
:rock FOREVER F KASA:rock