Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dunlop radyal lastiğin mucididir ve bazı modelleri de oldukça iyidir. Ama Goodyear bünyesinde olduğundan Türkiyede bu modelleri sat(a)mıyorlar. Ucuz olan modelleri de hakkaten çok kötü.
Dunlop radyal lastiğin mucididir ve bazı modelleri de oldukça iyidir. Ama Goodyear bünyesinde olduğundan Türkiyede bu modelleri sat(a)mıyorlar. Ucuz olan modelleri de hakkaten çok kötü.
Abi bendeki ucuz mu bilmiyorum ama rezil bir lastikti... Sıfır bir lastiğin 8mm olduğunu düşünürsek bendeki Dunloplar en az 5,5-6mm falandı yani dişleri sapasağlam pırıl pırıldı 2011 model lastikti neticede... Ama o hale gelmesi beni tamamen soğuttu, artık en kralı gelse Dunlop almam bikere soğudum...
Hocam bende de Dunlop var iyisi mi sök ikisini al yeni güzel başka marka bir lastik, Dunlop'tan adam olmaz. Arkaya taksan kıçı atar durur, öne taksan tam gazda arabanın kafası oraya buraya atar, yoldaki çizgileri takip eder, gacır gucur ses eder.
İyisi mi Goodyear, Continental, Michelin gibi kalitesi bilinen düzgün modelli lastiklerden alın iki tane takın kafanız rahat olsun. Patladı mı yarıldı mı kaydı mı attı mı diye düşünerek geçmez bir ömür 2 senesi dolsun direkt atacağım dunlopları.