Bu Rengi Bilen Var mı?

sallierim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Geçen gün vites altı ledimi yaptırmak için servisteydim.bayiyi gezerken bu rengi gördüm.gerçekten çok hoşuma gitti.beyaz/gri arası bir renk.Forumda bir kere sahibinden.comda bir satıcı satıyordu.sadece renk farkı için 5000 tl verdim özel renk falan diye.bu renk de o renk olmalı.fotolarını çektim.Fotolarda biraz grimsi çıkmış ama kesinlikle gri değil

[img=800x600]http://p1305.hizliresim.com/19/w/njxrb.jpg[/img]
[img=800x600]http://o1305.hizliresim.com/19/w/njxrk.jpg[/img]

Ynt: Bu Rengi Bilen Var mı?

Evet bende bayide görmüştüm bu renkte astar rengi, renk konusunda farkı olmak için tercih edilebilir ama ben tercih etmem açıkçası hoşuma gitmedi.

Bahsettiğin renk ipeksi yeşil olmalı. Hiçkimse bu devirde renk için 5.000 TL fark almaz. Bu ilanlardada iyi sıkıyorlar. Bir tek fiesta'da elektrik kırmızısında 1.500 TL fark istiyorlardı. Onu da indirimle sadece Metalik boya farkına satıyorlardı.

Bu renk "mineral beyaz" diye geçiyor. Gtcde görmüştüm. Volvo s60da da gördüğüm bir renk. 

Benim aracın aynısı ya bilmiyorum hakim gri diye geçiyo ruhsatta belki ben yanlış görüyorum  :D

Mineral Beyaz olarak geçmekte bu renk  045thumbsup

kürsad link' Alıntı:
Bahsettiğin renk ipeksi yeşil olmalı. Hiçkimse bu devirde renk için 5.000 TL fark almaz. Bu ilanlardada iyi sıkıyorlar. Bir tek fiesta'da elektrik kırmızısında 1.500 TL fark istiyorlardı. Onu da indirimle sadece Metalik boya farkına satıyorlardı.
Mercedes a180 de dağ girisi mi ne öyle birşey 6800 lira fark isteniyor.

sohayli link' Alıntı:

Mercedes'te pırt desen 1200 lira zort desen 2500 lira zaten. ((:

sohayli link' Alıntı:

Orta segment araçlardan bahsediyorum. En fazla metalik boya farkı varsa onu verirsiniz.

Arkadaşların da dediği gibi mineral beyaz... Böyle renkler nadir geliyor bayilere arasan bulamazsın...

Geri