Bu Sünger Mucize Yaratıyormuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ümit sanırım bu sünger bulaşık süngerinin sert kısmına benzeyen bir yapıya sahip. Bir nevi zımpara işi yapıyor benim anladığım bu şekilde. Ama alıp deneyeceğim o kesin :D işe yaramasa bile aracın lastiklerini silerim hehe

abi aracın önce çamurluğunda vs dene direk kaputa girişme bence. ne olur ne olmaz...

abi aracın önce çamurluğunda vs dene direk kaputa girişme bence. ne olur ne olmaz...

Ufak çaplı bir operasyon yaparım ;) ben konuyu açtım açmasına da benden başka kullanacak belki bir gönüllü daha çıkar belli olmaz :D

abi ilk denemeyi tamponda yapın bence tamponu ne kadar boyatırsan boyat değer düşmezde metal yüzeyde damla boya olsun değer düşüyor:)bende bir hafta önce görseydim alırdım bir ton arabaya kozmetik malzemesi aldım hbden bu satan kişiler büyü mü yapıyor ne insanın ne görse alası geliyor:)

abi ilk denemeyi tamponda yapın bence tamponu ne kadar boyatırsan boyat değer düşmezde metal yüzeyde damla boya olsun değer düşüyor:)bende bir hafta önce görseydim alırdım bir ton arabaya kozmetik malzemesi aldım hbden bu satan kişiler büyü mü yapıyor ne insanın ne görse alası geliyor:)

Al benden de o kadar yeminle kart döndü 100 gayma harcadım :D artık kart dönene kadar biraz beklemedeyim daha alacağım şeyler var. Bu zımbırtıyı da onların arasına kaktırırım artık :D

ÜrÜnÜn adi bİ Çok yerde sİhİrlİ sÜnger dİye geÇİyor kullandikÇa erİyor İŞe yariyor mesela duŞa kabindekİ kİreÇ kalintilarini ovaliyorsun geciriyor ama ÜrÜn dayanikli deĞİl oda eriyor.pİmapen lekelerİne super etki yapiyor derz aralarini temizliyor ben 3 tanesini 10 tl ye almiŞtim bi tanitimcisindan sonra a101 de 1 tl ye gÖrdÜm :) arabada deneyemeden ÜrÜn erİdİ :)hafİf 2000grİt zimpara gİbİ bİrsey

ÜrÜnÜn adi bİ Çok yerde sİhİrlİ sÜnger dİye geÇİyor kullandikÇa erİyor İŞe yariyor mesela duŞa kabindekİ kİreÇ kalintilarini ovaliyorsun geciriyor ama ÜrÜn dayanikli deĞİl oda eriyor.pİmapen lekelerİne super etki yapiyor derz aralarini temizliyor ben 3 tanesini 10 tl ye almiŞtim bi tanitimcisindan sonra a101 de 1 tl ye gÖrdÜm :) arabada deneyemeden ÜrÜn erİdİ :)hafİf 2000grİt zimpara gİbİ bİrsey

O zaman boya üzerinde asitler filan olduğun da bastırmadan silinmesi durumun da sanki temizler gibi.

İzlemek istene arkadaşlar olur belki ;)

kısa zaman içinde alıp deneyeceğim oda kesin ;)

http://www.youtube.com/watch?v=FSuEchfiPM4

kanıma girdin abi :) bugün sipariş verdim bide forumda kavil diye Bi madde ile farları patlatma konusu vardı. kavili de aldım bu süngeri de. ikisinde farın köşesinde deneyeceğim.süngerin ilanında farlarda da kullanılabileceği yazıyor ilk başta süngerle biraz ovalayıp :) sonra resmini koyduğum zımpara makinası ile kavil denen maden cilasını uygulayacam. inşallah sonuç güzel olur, güzel bir sonuç alırsam sonuçları paylaşırım

Son düzenleme:
Hakan elin değmişken boya da filan da dene dermişim :D

Geri