Ynt: Bu tüketime lgp gerekli mi, yoksa benim yol bilgisayarı mı bozuk?
Bu arada LGP yanlış bir ifade olmuş sanırım Hepimiz direk dalıp girmişiz
Bu arada LGP yanlış bir ifade olmuş sanırım Hepimiz direk dalıp girmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mucahitduran link' Alıntı:Bu arada LGP yanlış bir ifade olmuş sanırım Hepimiz direk dalıp girmişiz
wave61 link' Alıntı:Verilen deger fazla bence 70 le gitmissiniz.. Dag ayir yok cc var. Benim yasadigim sehirde bu degeri yakalayabilecek dizel yok.. 13 litre ile baslayip 11 civarina inebildim iki senede az pedalina ayagimin tabaninin hissetmyecegi sekilde basarim. Ama sizin gyzergahiniz hep ayni ise bahsi gecen degerlet harici bir kullaniminiz yoksa lpg yi onermem en phali benzini arayin bulun derim. Yol bilgisayarina glince uzun yol ve diger 70 km olcumunuz fazla gibi yani bozukluk olablr servise gosterin derim. Ayni aracla 5 ortlamayi uzun yolda tutturdugum gorulsede yilin 11 ayi 11-13 litre ile gezdm hep. Gecen iki yila pismanim lpg taktrdm mesudum. Yaptigimiz deneme ortlamalari kendimizi avutmaktan oteye goturmez...
oktaykarahan link' Alıntı:Arkadaşlar şu konuda anlaşalım, bu araç emsallerine göre fazla yakıyor teorisi olduğundan yayınladım. Demek ki emsallerine göre fazla yakmıyor, sizinle yanı şeyi söylüyoruz.
70 kmh hızına gelince, sanki burada herkes yolda 150 km den aşağı seyretmiyor gibi konuşmuş. Öevre yolları radar mobese dolu, 90 la bile gidilemiyor. Ya siz Avusrtralya'nın 6 şeritli otobanlarını kullanıyorsunuz, ya da ben bilmem ne köyünde yaşıyorum.