buda benim 27.000 TL'lik cdx im ...

bende şaşırdım megerse masraflarıyla beraber 27.000miş güle güle kazasız belasız kullanın

Yaptığınız bakımları bindiğinize sayacaksınız :) Öyle olsa idi ikinci el fiyatları sıfır fiyatlarını geçerdi :)

Kazasız belasız binin.

ALLAH Razı olsun kardeşim sizde kazasız belasız binin ama yanlış anlamışsınız ben arabaya 27.000 tl istemedim sadece bana maliyetini yazdım. internete koydum 23.000 yazdım oda arabaının orjinalliğinden zaten ben alırken adam 20.500 istiyodu ben pazarlık ettim düşürdüm şimdide çok istemedim arabanın değişeni kazası hiçbir şeyi yok döşemsinde yırtık dahi yok motoruda ben yaptırdım.tam oldu
sizzin anlayacağınız.:D

kazasız belasız güle güle kullanın.
bende 27.000 km olarak düşünmüştüm:D Çorum'da varmış birtane öyle az km'li, birgün evin önünde arabayla uğraşırken 50li yaşlarda biri geldi, bende de CDX var ama çok binmiyorum garajda duruyor arada sırada oğlum çıkarıp geziyor felan dedi.

bakım için belli bir yeriniz varmı nereye gidiyorsunuz?
yolda benide görmüşsünüzdür belki, plakam TY 386

saol çağrı kardeşim sende kazasız belasız binersin inşallah.Plakanı biliyorum tanıdık
bu arabayı aldıktan sonra çorumda çoğu cdx lerin plakalarını öğrendim nerdeyse hatta 19 KR 550 satılık internete koymuşlar bir gün karşılaşırsak tanışalım. servis olarak da gittiğim bir yer yok çağrı daha tam güvenebileceğim yer bulamadım.senin bildiğin güvendiğin yer varsa paylaşırsan sevinirim.

Son düzenleme:
saol çağrı kardeşim sende kazasız belasız binersin inşallah.Plakanı biliyorum tanıdık
bu arabayı aldıktan sonra çorumda çoğu cdx lerin plakalarını öğrendim nerdeyse hatta 19 KR 550 satılık internete koymuşlar bir gün karşılaşırsak tanışalım. servis olarak da gittiğim bir yer yok çağrı daha tam güvenebileceğim yer bulamadım.senin bildiğin güvendiğin yer varsa paylaşırsan sevinirim.

Giray'la iş ilişkimiz olduğundan başta onlara gidiyordum ama yaptıkları saçma sapan şeylerden dolayı önce servise gitmeyi kestik, bir süre sonrada işi kestik :)
Giray'ın eski elemanı Özer abi var sanayide Bozacı Opel, 1 yıldır ona gidiyorum gayet memnunum, ne sorun olsa ilgileniyor ve anlıyorda. kendisinin de 2.0 CD'si var zaten:D
istersen müsait bi gün tanışalım, ordanda Özer abiye geçeriz

Giray'la iş ilişkimiz olduğundan başta onlara gidiyordum ama yaptıkları saçma sapan şeylerden dolayı önce servise gitmeyi kestik, bir süre sonrada işi kestik :)
Giray'ın eski elemanı Özer abi var sanayide Bozacı Opel, 1 yıldır ona gidiyorum gayet memnunum, ne sorun olsa ilgileniyor ve anlıyorda. kendisinin de 2.0 CD'si var zaten:D
istersen müsait bi gün tanışalım, ordanda Özer abiye geçeriz

tamam çok iyi olur bende arabayı gençler otoya yaptırdım malaaseff:( bi hata sonucu tanışınca anlatırım uzun uzun bir dahi gitmek istemiyorum oraya onun için araştırmadayım.

1- f1 gençler
2- ş***n görücü

2sinden uzak dururum:D
telefonumu pm atıcam birazdan, bu hafta olmazda önümüzdeki hafta uygunsa görüşebiliriz

1- f1 gençler
2- ş***n görücü

2sinden uzak dururum:D
telefonumu pm atıcam birazdan, bu hafta olmazda önümüzdeki hafta uygunsa görüşebiliriz

tamam inşallah da daha yeni olduğum için pm ne anlamadım özel msj mı?

Son düzenleme:
Geri