buda benim 27.000 TL'lik cdx im ...

Çağrı Sucu'nun arabasına benziyormuş vay anasını hem de ikiniz de hemşosunuz.

Evet cagri kardesimin arabayla ayni onun ki otomatik. Bu foruma uye oldum ilk cagriyla tanismistim simdide istanbulda kendisi orda calisiyo

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arabanin bu resimlerdeki halinden eser kalmadi bu ilk aldigim zamandi yeni resimleri eklicem en kisa zamanda

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ARaba işi sanki biraz şans gibi...
Tertemiz ama 2 senede 2 kere motor işlem görüyor...
Bu araba nasıl olur da 2 kere motor açar ben anlamadım....
ben aldım alalı motor bazında sadece külbütör kapağının contasını 3 kere değiştirdim. 120 000 km yol yaptım.
Sadece olacağı varmış demek kalıyor...
Benimkinin boyasu yüzülmeye bile başladı :)

https://www.facebook.com/photo.php?...297169.-2207520000.1387316641.&type=3&theater

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ilkinde arabanın radyatör delinmiş su eksiltiyodu az da hararet yapmıştı ondan dolayı motor açıldı. şimdide yağ pompası veya motor soğukken tam yağlama yapmadan hareket ettirdiysen yapar diyo ustalar. bende kızdım dedim ya arkadaş bu arabanın motoru bu kadar hassasmı diye.. adam hassas diyo anlamadım gitti o kadarda özen gösteririm arabaya çocuklarımı bile çoğu zaman ayakkabılarını çıkarttırırım arabaya binerken ama adam da şans olmayınca oluyo. babamın eurpoa var yemin ederim eşşek niyetine kullanıyoz belki 12 senedir babamda daha motoruna el değmedi arabanın yavvv

Hayırlısı olsun.

2000 mdl v6 2.5 sport satlık
u7a6ysys.jpg
ymasezyq.jpg
ubyjuva9.jpg
a7eme5aq.jpg
a7etu6a3.jpg
9avu4ura.jpg
azeneman.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

akadaşım burası forumun satılık yeri deği ki???
istersen satılıklar kısmına konu aç daha çok bakan olur

öyle deme abi ben müşteri oldum bile 4 bin gayme çalışır....

Geri