buda benim 27.000 TL'lik cdx im ...

valla abi kızan kızsın bunu anlayan ve parayı harcayan bilir.bilmiyorum diğer başlıkta yaptığım masrafı okuduysan eğer... bende internete koydum 23.000 yazdım arkadaşlardan tepki aldım. hiç birine cevap dahi vermedim.ateş düştüğü yeri yakıyo.millet konuşuyo ama sıfır motor yaptırdım onu göz önünde bulundurmuyolar. senin arabayı takip ettim hep ne masraf yaptığını biliyorum ama neden satıyosun anlamadım. ben daha çok bağlandım arabaya.
aynı benim gibisin,,,araba kapak oldukça sahibine daha çok bağlanıyorsun :D bak satamıyorum :D 11-12 binlira paramı yemiştir...ver kurtul :D yook !?! :D
boş yere deveye diken demiyolar bak hala veremiyorum :D
kuma getiririm üstüne diyorum gene hayallerimde o var :D

Vay imansız vay iyi de bir duruşu varmış yaw.

Evet abi araba ok gibi kabortada degisen duzelen yamulan hic bir yeru yok full orjinal ama motor bitikmis bende onu yaptirdim. Icinde sigar yanigi dahi yoktu...oyle temiz araba

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynı benim gibisin,,,araba kapak oldukça sahibine daha çok bağlanıyorsun :D bak satamıyorum :D 11-12 binlira paramı yemiştir...ver kurtul :D yook !?! :D
boş yere deveye diken demiyolar bak hala veremiyorum :D
kuma getiririm üstüne diyorum gene hayallerimde o var :D

Cok haklisin yaptirdikca baglaniyosun nasil biseyse. Ama bu araba benim hayalimin arabasiydi ondan baska arabada gozum yoktu herhalde bunlarin da etkisi varm

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çağrı Sucu'nun arabasına benziyormuş vay anasını hem de ikiniz de hemşosunuz.

Geri