Buda benim araba bilgisayar sistemi ve diğer yapdıklarım iç dış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alperen77

aracımı yapan yer zaten aracın fotolarını çekdi multimedya car olarak kendi sitesinde koyucakmış koyun dedim sorun değil onlarında ilk tecrübesi benle oldu.. onlarda çok beyendi başka araçlarada yaparız ama senin gibi adam gelmez dediler başkaları her şeyi başımıza yıkar gider dedi :D sen her şeyi bize getirdin zaten biz tek hayallerimiz orantısında orjinalliği bozmadan montaj yapdık dediler.. :D

yaparız tabiki sanada elimden gelen fayda fikir mantık ne olursa yardım ederim el elden üstündür isterimki sizler daha iyilerini yapınki bende ilham alıyım sistemi genişletiyim..

tyanali

hocam esas elm cihazını laptop a bağlasaydık o zaman hakkatten atılgan olucakdı :D arabanında her şeyinden haberdar olucakdık.. :D kısmet belki ilerde.. :D

mhdx

ebay almanyada arat bulursun eebay ingilterede yok amerikada da yok..

çok çok güzel olmuş maşallah diyelim.
kazasız belasız kullanman dileğiyle

Helal olsun güzel bir araba olmuş. bu arada yastıkları çok beğendim ve hemen sipariş verdim

ya ben o yastıklarla beraber çok beğendiğim bir emniyet kemeri pad i de bulmuşdum opel ama uçmuşdu adam şimdi aynı pad in başka rengini yarı fiyatına buldum bende dün onu sipariş verdim..

aslında kaputu açmayı unuttum kaputun altında da f&k açık hava filtresiyle öndeki kameranında resmini çekicekdim unuttum..

resimdekiler görünenler görünmeyen bir de jbl compenant takım var orjinal kolonların yerine koydum

birde xenon larım var üstünde basarak durmakdayım :D :D

sislerimde xenon h3 3000k uzunlar h1 4300k kısalar h7 6000k hepsi xenondur :D

ya ben o yastıklarla beraber çok beğendiğim bir emniyet kemeri pad i de bulmuşdum opel ama uçmuşdu adam şimdi aynı pad in başka rengini yarı fiyatına buldum bende dün onu sipariş verdim..

evet uçmuşlar ama olsun dedim ben de. 2 yastık 2 kemer padi 17 pound ödedim

birde xenon larım var üstünde basarak durmakdayım :D :D

sislerimde xenon h3 3000k uzunlar h1 4300k kısalar h7 6000k hepsi xenondur :D

:D:D Görmemişin xenonu olmuş, almış üstüne basarak durup kırmış :D:D

Şaka bir yanada kısalarla uzunların yer değiştirmesi daha makbul değilmi yağmur çamur v.s. için??

Geri