Buda benim araba bilgisayar sistemi ve diğer yapdıklarım iç dış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emek harcanmış bir araba gerçekten çok güzel...

:D:D Görmemişin xenonu olmuş, almış üstüne basarak durup kırmış :D:D

Şaka bir yanada kısalarla uzunların yer değiştirmesi daha makbul değilmi yağmur çamur v.s. için??

inanırmısın şunların içinde en çok xenonlarla uğraşdım arıza verdiler kondandatör takdırdım bütün takımlara sonra ebaydan hepsine yasal ölçülerde standart ampüller sipariş ettim bu arada xenon kısalarda şase yapdı araba stop ediyordu yolda giderken bir sürü sıkıntı verdi ondan xenonlara şahsım olarak çok emek harcadım ama güzel oldu. türkiyedeki herhalde gerçek sarı renkli 3000k lı tek xenon sis farı bendedir..

4300 uzunları standart yapdımki merceksiz çünkü standart renk olsun istedim h7 kısalarında 4300 ü var ama onları takmadım onlar philips xenon ampülü.. bu 6000 lerle takılıyım biraz bakıcam 8000 de var elimde onlarda duruyor ampüller belki satarım..

bu arada diğer arkadaşlarda sağolun daha iyileri sizlerin olur inşallah

maşallah. araç çok güzel olmuş. baya emek var. herşey güzel ama vites topuzuna ayrıca bayıldım. kazasız belasız sürüşler dilerim.

inanırmısın şunların içinde en çok xenonlarla uğraşdım arıza verdiler kondandatör takdırdım bütün takımlara sonra ebaydan hepsine yasal ölçülerde standart ampüller sipariş ettim bu arada xenon kısalarda şase yapdı araba stop ediyordu yolda giderken bir sürü sıkıntı verdi ondan xenonlara şahsım olarak çok emek harcadım ama güzel oldu. türkiyedeki herhalde gerçek sarı renkli 3000k lı tek xenon sis farı bendedir..

4300 uzunları standart yapdımki merceksiz çünkü standart renk olsun istedim h7 kısalarında 4300 ü var ama onları takmadım onlar philips xenon ampülü.. bu 6000 lerle takılıyım biraz bakıcam 8000 de var elimde onlarda duruyor ampüller belki satarım..

bu arada diğer arkadaşlarda sağolun daha iyileri sizlerin olur inşallah
Eheh bende en kolayı bu nasıl olsa mercekli far tak kiti iş bitsin diye düşünüyordum :rolleyes:
Kısalara 4300'ü taksan olmuyormu philips? O kadar emek var yağmurlu aysız gecelerde rahat et :)

ebaydan kaca buldun vites topuzunu??

simdi ebayda 30€ fazla degilmi sankı

Geri