BUDA BENİM GÖZBEBEĞİM

Ynt: BUDA BENİM GÖZBEBEĞİM

ersinyaprak link' Alıntı:
Nerden temin ettiniz acaba? Çok yakışmış gerçekten.
Arkadaşlar hemen hemen bütün aksesuarcılar da var metreyle satılıyor. yanılmıyorsam iki metre almıştım tüm işimi gördü. ama yapıştırırken çok dikkat ve özenle yapıştırılmalı yamuk yapıştırılır ise görüntü açısından göze batar. Daha önce bu nikelajları internetten bakmıştım hatta belki sizlerde bilirsiniz titiz nikelaj diye bir firma bu kromlara bana göre fahiş bir istiyorlardı hatta adamları aradım konuştum baktım ki adamlar istediğim iki parça şeye 200 liraya yakın bir maliyeti olur demişlerdi bende onlara kızarak gittim biraz araştırdım ne yaparsam orjinaline yakın olur ve bunu buldum. Olay bundan ibaret sonuçta fotolarda görünüyor. ve ayrıca canlı daha güzel görünüyor bunu da belirtmek isterim.

Kazasız belasız sürüşler dilerim güzel araç :) ama biraz daha kalın olsaymış sislerin nikelajı orjinale dahada yaklaşırmış ama bu halide güzel siyaha ayrı hava katıyor :)

albertxx link' Alıntı:
Kazasız belasız sürüşler dilerim güzel araç :) ama biraz daha kalın olsaymış sislerin nikelajı orjinale dahada yaklaşırmış ama bu halide güzel siyaha ayrı hava katıyor :)
Allah Razı Olsun. Sis farı konusunda haklısınız aklıma gelmedi değil onu yapmama nedenim birincisi sis farı çevresi aşağıya doğru kıvrımlı olduğu kalın nikelaj bandı kıvrılınca deforme olması ikincide sis farı çevresi yukarıdan kalın başlayıp aşağıya doğru inceldiği için yapamadım.:(

kazasız belasız hep 4 teker üzerinde kullanmak nasip olur inş kardeşim  ;)

LPG VAR MI araçta yoksa eğer benzin sarfiyatı nasıl acaba

UnStabLe link' Alıntı:
kazasız belasız hep 4 teker üzerinde kullanmak nasip olur inş kardeşim  ;)
Allah Razı Olsun. Bu Güzel Temennileriniz için çok teşekkür ederim Allah hepimizin araçlarını azasız belasız hep 4 teker üzerinde kullanmak nasip eder inş.

masallah aracınıza

omsa cıtaları ne kadara aldnz?kendnz mi yapıstırdınz?

Yasin90 link' Alıntı:
masallah aracınıza

omsa cıtaları ne kadara aldnz?kendnz mi yapıstırdınz?
ben de tam aynısını soracaktım nerden aldınız ve ne kadara mal  oldu sedan icinde varmı aldığınız yerde

oceans34 link' Alıntı:
LPG VAR MI araçta yoksa eğer benzin sarfiyatı nasıl acaba
LPG yok fiyat araştırması yaptım baktım ki hem yapılan işlemlerin maliyeti aracın garantisini orjinalliğini bozacak gerek duymadım. Gerek Duymama sebebim ise çok araca binecek bir vaktimin olmaması yılda en fazla 8-9 bin kilometre yaparım buda genelde uzun yol. Yakıt sarfiyatı şehir dışı ortalama 100 km 6,8 veya 7 litre şehir içinde de kullanıma göre değişiyor.

Geri