BUDA BENİM GÖZBEBEĞİM

Ynt: BUDA BENİM GÖZBEBEĞİM

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
araba ilk aldığımda sağır gibiydi ısparta'ya kadar bastım çok değişti araba şimdi fena değil basınca gidiyo artık ama yakıt konusunda galiba İstanbul trafiğinden araçta lpg de var gerçi 150km deyken taktırmıştım :)
HOCAM TABİ ARACIN İLK BAŞTA SAĞIR OLMASI NORMAL BENDE DE ÖYLEYDİ BENDE SİZİN GİBİ ZORLADIM O KONUDA ARAÇ ŞU AN İYİ

bu değer alınırken ortamala tüketim değeri enson ne zaman sıfırlandı,kaç km sonra bu değere ulaşıldı,şehir içi kullanımda astra gibi bir aracın bu değerlere ulaşması imkansız,(bu sözümü yanlış anlamayın ölçümde bir hata olduğunu düşünüyorum)ulaşılsada çok fazla bu değerlerde kalamaz,durkalk olmayan,ışıksız,sabit bir hızla ilerleniyorsa o zaman olabilir derim,o zamanda şehir içi sayılmaz zaten.aynı araca sahibim,lpg tankını her dolduruşumda yol bilgisayarının bütün verilerini sıfırlarım,yol bilgisayarının ilk başlama verisi bile 7,6 lt altına inmedi hiç.yakıtı aldığım istasyondan sonra ilerlediğim yol yaklaşık 600 m düzlük,yaklaşık 1000 m yokuş aşağı iniyorum ve ortamam 6,2 lt oluyor general_Dancing,yaklaşık 50 kmlik bir kullanımdan sonra 9,2-9,8 lt arasında seyrediyor :(çok sakin ve yumuşak bir sürüş şeklim vardır.

Kasım Çınar link' Alıntı:
bu değer alınırken ortamala tüketim değeri enson ne zaman sıfırlandı,kaç km sonra bu değere ulaşıldı,şehir içi kullanımda astra gibi bir aracın bu değerlere ulaşması imkansız,(bu sözümü yanlış anlamayın ölçümde bir hata olduğunu düşünüyorum)ulaşılsada çok fazla bu değerlerde kalamaz,durkalk olmayan,ışıksız,sabit bir hızla ilerleniyorsa o zaman olabilir derim,o zamanda şehir içi sayılmaz zaten.aynı araca sahibim,lpg tankını her dolduruşumda yol bilgisayarının bütün verilerini sıfırlarım,yol bilgisayarının ilk başlama verisi bile 7,6 lt altına inmedi hiç.yakıtı aldığım istasyondan sonra ilerlediğim yol yaklaşık 600 m düzlük,yaklaşık 1000 m yokuş aşağı iniyorum ve ortamam 6,2 lt oluyor general_Dancing,yaklaşık 50 kmlik bir kullanımdan sonra 9,2-9,8 lt arasında seyrediyor :(çok sakin ve yumuşak bir sürüş şeklim vardır.
Selamlar öncelikle benim orada verdiğim değer fotoğraftaki değer 140 km öce sıfırlanmış olan bir değer ve bu değerin aracı bakıma götürdüğüm gün yıllık bakımından sonra yapılan bir değer. bu değer zaten şehirler arası kullanımda ulaşılan değer. Benim bu değer çekme sebebim yıllık bakımdan sonra olan düşüşün takibi içindi bakım yapılmadan önce ben hiçbir zaman 8 değerinin altına düşmedim. Şehir içinde de yazımı dikkatli okursanız farklı olduğunu söyledim. zaten şehir içinde 8 ile 10 arası değişmekte. Benim araç şehir dışı trafiğinde sürekli kullanılan değer bu. Yokuş aşağı gittiği zaman 5.6 falan değerler bile gördüm nede olsa yokuş aşağı

Geri