BUDA BENİM GÖZBEBEĞİM

Ynt: BUDA BENİM GÖZBEBEĞİM

labz link' Alıntı:
ben de tam aynısını soracaktım nerden aldınız ve ne kadara mal  oldu sedan icinde varmı aldığınız yerde
urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/opel-astra-j-2009-gt-komple-cam-citasi-51996619
bu adresten almıştım ama fiyat olarak tam hatırlayamadım ama yanılmıyorsam kargoyla beraber 210 liraya mal olmuştu aynı siteden almıştım ama şu an ki fiyatı baya fazla benim aldığım fiyata göre. Montajı aksesuarcıya götürdüm kendileri yaptı 10 tl karşılıgında ama el becerisine güvenen arkadaş varsa kendisi yapsın şahsen bu kadar basit olduğunu bilseydim kendim yapardım. Sedan içinde var sahibinden.com sitesine bakın

Teşekkür ederim kardes eyvallah

Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin her daim, çok güzel görünüyor gerçekten.

GNSpower link' Alıntı:
Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin her daim, çok güzel görünüyor gerçekten.
Allah razı olsun Abi.

İyi günlerde kullanın.

impartant link' Alıntı:
urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/opel-astra-j-2009-gt-komple-cam-citasi-51996619
bu adresten almıştım ama fiyat olarak tam hatırlayamadım ama yanılmıyorsam kargoyla beraber 210 liraya mal olmuştu aynı siteden almıştım ama şu an ki fiyatı baya fazla benim aldığım fiyata göre. Montajı aksesuarcıya götürdüm kendileri yaptı 10 tl karşılıgında ama el becerisine güvenen arkadaş varsa kendisi yapsın şahsen bu kadar basit olduğunu bilseydim kendim yapardım. Sedan içinde var sahibinden.com sitesine bakın

Ürün kendinden yapıskanlı oldugunu biliyorum, ekstradan silikon falan sıktılar mı daha iyi tutması icin?

Ayrıca rica etsek yakından bir foto ceker misinz kromları birlesme yerleri vs

güle güle kullanın,benimkinin tıpkısının aynısı :),multimedya cihazı takıldıktan sonra ses kalitesi ne durumda acaba,eski aracım ford focusa bu tür bir cihaz almıştım ve ses kalitesi çok kötüydü,,arka kapılara hoparlör takıldımı.

Kasım Çınar link' Alıntı:
güle güle kullanın,benimkinin tıpkısının aynısı :),multimedya cihazı takıldıktan sonra ses kalitesi ne durumda acaba,eski aracım ford focusa bu tür bir cihaz almıştım ve ses kalitesi çok kötüydü,,arka kapılara hoparlör takıldımı.
Öncelikle sizde aracınızı iyi günlerde kullanın ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Multimedya cihazını taktıktan sonra ses kalitesi daha arttı desem yalan olmaz çünkü cd300 de ekolyzer yok bunda var sesi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Arka kapılara takmaya şu an için hoparlör takmadım. Bende takarken multimedya cihazını ses kalitesinde kötü yönde değişme olsaydı takmayı düşünüyordum ama çok şükür korktuğum olmadı. ayrıca cylone taktıran bir arkadaşım vardı uyarı sesi çok iğrenç gelmişti bana. Ama maşallah benim taktırdığım naviin marka multimedyanın böyle bir sorunu yok.

Yasin90 link' Alıntı:
Ürün kendinden yapıskanlı oldugunu biliyorum, ekstradan silikon falan sıktılar mı daha iyi tutması icin?

Ayrıca rica etsek yakından bir foto ceker misinz kromları birlesme yerleri vs
Hayır silikon falan kullanılmadı ve takalı yaklaşık 4 aydan fazla oldu herhangi bir sorun yok. Kromların fotolarını en kısa sürede yüklemeye çalışacağım ama tabiki takılan ürün orjinali gibi tamamen kapatmadi ama birleşme yerlerinden oda sanırsam sadece iki yerde en fazla 0,3 mm bir boşluk ya kaldı yada kalmadı oda zaten dikkatli yakından bakıldığında farkedilecek bir şey,hatta yandan çekilmiş bir foto var ne kadar işinize yara bilmiyorum işte foto

Ekli dosyalar

• IMG_20131101_130845kkk.webp
    IMG_20131101_130845kkk.webp
    111.7 KB · Görüntüleme: 32

֖ncelikle iyi akşamlar arkadaşlar vites altı ledin nasıl aktif hale geldiğini özelden mesaj atıp soranlar var ama bu kpnu zaten yeterince anlatılmıştı bu sitede. ֖ncelikle  garantiyi bozacak bir durum yok. şöyle söyleyeyim konsol kısmı sökülmesi gerektiğini söylediler ben sökmeden vites kısmını kaldırarak o şekilde usta tarafından yapıldı. Zaten led ışık hb araçlarda var ama aktif değil. Vites kısmı söküldüğünde sağ tarafta elektrik baglantılarının geçtiği bir soket mevcut bu soketin üzerinde bir kaç soket girişi var ama benim aracımı yapan usta baktı ki soketin boşta kalan kısımlarında elektrik yoktu sürücü kapısından elektrik tesisatı çekildi ve aktif hale getirildi  sürücü kapısı açıldığında yavaştan yanmaya başlıyor ve kapıyı kapatırken de led ışık açıkken yavaştan sönmeye başlıyor tabi ki farları açtığınızda sürekli yanıyor aynen orjinali gibi oldu.

Ekli dosyalar

• IMG_20130925_195651.webp
    IMG_20130925_195651.webp
    80.2 KB · Görüntüleme: 0
Geri