BUDA BENİM GÖZBEBEĞİM

Ynt: BUDA BENİM GÖZBEBEĞİM

impartant link' Alıntı:
Öncelikle sizde aracınızı iyi günlerde kullanın ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Multimedya cihazını taktıktan sonra ses kalitesi daha arttı desem yalan olmaz çünkü cd300 de ekolyzer yok bunda var sesi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Arka kapılara takmaya şu an için hoparlör takmadım. Bende takarken multimedya cihazını ses kalitesinde kötü yönde değişme olsaydı takmayı düşünüyordum ama çok şükür korktuğum olmadı. ayrıca cylone taktıran bir arkadaşım vardı uyarı sesi çok iğrenç gelmişti bana. Ama maşallah benim taktırdığım naviin marka multimedyanın böyle bir sorunu yok.

cihaz nereden alındı,fiyatı nedir acaba,ürünle ilgili bir link varsa sevinirim

Kasım Çınar link' Alıntı:
cihaz nereden alındı,fiyatı nedir acaba,ürünle ilgili bir link varsa sevinirim
Cihazı sahibinden.com almıştım. ama cihazın türkiye temsilcisi ve pazarlamasını yapan K5 GRUP isimli firma. http://www.naviin.com/urun_detay.asp?uid=66 bu adreste bulabilirsiniz. cihazın fiyatı 1000-1200 arası bir şey tabi pazarlık yapılabilir. telefonla şirketi arayıp fiyat alabilir ve nereden temin edeceğinize dair bilgi alabilirsiniz. hatta cihazı opelin bazı servisleri tavsiye ediyor. Cylone ve Necvox cihazlarında kalite olarak kesinilke aşağı değil daha iyi diyebilrim. bu cihazı serviste takmaya kalksanız sizden 1800 lira gibi bir ücret istiyorlar.

ote author=impartant link=topic=9814.msg220066#msg220066 date=1385760014]
LPG yok fiyat araştırması yaptım baktım ki hem yapılan işlemlerin maliyeti aracın garantisini orjinalliğini bozacak gerek duymadım. Gerek Duymama sebebim ise çok araca binecek bir vaktimin olmaması yılda en fazla 8-9 bin kilometre yaparım buda genelde uzun yol. Yakıt sarfiyatı şehir dışı ortalama 100 km 6,8 veya 7 litre şehir içinde de kullanıma göre değişiyor.
[/quote]

7 litreyi rüyamda bile görmedim ben benimki en az 8.9  u gördü  ama genelde 9 da duruyo araç  9000 de acaba bi sorun mu var İstanbul trafiğindenmi

güzel günlerde kazasız belasız kullanın, maşallahı var aracınızın

SULEYMANHOCA link' Alıntı:
ote author=impartant link=topic=9814.msg220066#msg220066 date=1385760014]
LPG yok fiyat araştırması yaptım baktım ki hem yapılan işlemlerin maliyeti aracın garantisini orjinalliğini bozacak gerek duymadım. Gerek Duymama sebebim ise çok araca binecek bir vaktimin olmaması yılda en fazla 8-9 bin kilometre yaparım buda genelde uzun yol. Yakıt sarfiyatı şehir dışı ortalama 100 km 6,8 veya 7 litre şehir içinde de kullanıma göre değişiyor.

7 litreyi rüyamda bile görmedim ben benimki en az 8.9   u gördü  ama genelde 9 da duruyo araç  9000 de acaba bi sorun mu var İstanbul trafiğindenmi

Ekli dosyalar

• IMG_20131008_173726-1.webp
    IMG_20131008_173726-1.webp
    7.2 KB · Görüntüleme: 64

ercan_0636 link' Alıntı:
güzel günlerde kazasız belasız kullanın, maşallahı var aracınızın
TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH SİZLERE DE KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN. AMA SİZİN ARACINIZDA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.

walla süpermiş kıskandım  walll yarın bende 9 u çekip koycam belki utanırda az yakmaya başlar benimkide :)

Hocam sizin istanbul trafiğinden kaynaklandığını düşünüyorum araç ağır olduğundan dur kalk yapmak yakıt sarfiyatını maalesef artırıyor.

araba ilk aldığımda sağır gibiydi ısparta'ya kadar bastım çok değişti araba şimdi fena değil basınca gidiyo artık ama yakıt konusunda galiba İstanbul trafiğinden araçta lpg de var gerçi 150km deyken taktırmıştım :)

Maşallah emeğinize sağlık araç güzel olmuş. Kazasız belasız sürüşler...

Geri