buda benim vosvos:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı uğurlu olsun çok güzel duruyor kazasız belasız sürüşler dilerim ... golfü oldum olası seviyorum her kasası ayrı bi güzel...

allah razı olsun.... ilk işim sis farı ve çelik jant taktırmak olcak sonrada camlara film yaptırcam eksik olarak sadece bunlar diğer donanımları nerdeyse fulll ..

Çok güzel erkan beklenen fotolar gelmiş.
Bahsettiğin hız sınırlama özelliği çok güzel kemar uyarı sistemi gıcık bişe en kısa zamanda onu nasıl iptal edildiğini öğren :) forumlara bakarsan belki birileri paylaşmıştır.

Çok güzel erkan beklenen fotolar gelmiş.
Bahsettiğin hız sınırlama özelliği çok güzel kemar uyarı sistemi gıcık bişe en kısa zamanda onu nasıl iptal edildiğini öğren :) forumlara bakarsan belki birileri paylaşmıştır.
:D:D:Dkemer uyarısı kötü evet normalde ben kullanırken kemeri takıyorum ötmüyor yanıma biri oturunca ötmeye başlıyor :Donada kemeri tak diyor :Dhız sınırlama olayı mükemmel bişey ikide bir hıza bakmıyorum ötünce ayağımı gazdan kesiyorumn
normalde kesmemde işte rodaj varya rodaj :):):)

Hayırlı olsun abi yemek işinide anlatırsın artık o da böyle güzel bir şekilde sonuclanır umarım, bu gidişle bende marka değişikliğine gideceğim :D plakada orjinal olmus GL GOLF

Son düzenleme:
Hayırlı olsun abi yemek işinide anlatırsın artık o da böyle güzel bir şekilde sonuclanır umarım, bu gidişle bende marka değişikliğine gideceğim :D plakada orjinal olmus GL GOLF
yemeğe 1.5 saat kaldı :Dplaka denk geldi:D
sağolasın burakcığım;)

Geri