Ovvss Abi Tekrar Güle Güle Bin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah razı olsun emrah abierkan tekrar hayirli olsun kazasiz belasiz binersin insallah...ses sistemine gelince vosvoslarin va audi lerin ses sistemleri gercekten güzel gerci acik konusmak gerekirse yeni nesil arabalarin icinde en dandik ses sistemi malesef opellerde neden bu isi biraz ciddiye almiyorlar anlamiyorum. yillar önce bose saund sistem vardi son yillarda vazgectiler derken ilk defa su an insignia larda infnity saund olarak opsiyonel bir sistem var
sağolasın.... evet siyah olması beni bayağı yoracakAracın çok güzel güle güle kullan. Yalnız tek kusuru var o da siyah olması Şaka bi yana, Araba yıkamaktan bıkacaksın. Siyah arabaya temizken binmek neredeyse mümkün olmuyor. Tekrardan hayırlı olsun.
aynen katılıyorum buğün kayınpedere almak için gittik fiyatlarda ben ötv indirimi göremedim nasıl yapmışlar anlamadım sanki aynı miktarlar dönüyor gibi geldi,bizde kızıp çıktık toyotaya gittik auris 1,6 elegant aldık 35.250 ye park sensörü hediye.unutmadan hayırlı olsun kazasız belasız binin.ya varya bu doğuştan korkulur adamlar çok tehlikeli daha 2 ay önce arkadaşıma aldık 1.4 tsi comfortline orjinal jant sis var yani comfortlineda tüm dünayada standart bu donanım jantlar pek bişeye benzemiyo ama çelik jant sonuçta adamlar indirimi böyle yollardan lehlerine çeviriyolar