buda benim vosvos:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vayyy donanım olarak güzelmiş baya anlatıklarına bakılınca... Hayırlısı tekrardan...
100km hızla gidip arabayı bayma iyice :D 140km yaptım ben test et 140km çık savuruyormu yol tutuşu nasıl yapmurda dene :D bana denettiniz yaa sıra sende :P

fatih kardeşim canım benim :)çok sağol..
birolum sağolasın.... ama daha yeni olduğu için zorlamıyorm en kısa zamanda test edecem:)şu an rodaj dönemindeyim:)

erkan tekrar hayirli olsun kazasiz belasiz binersin insallah...ses sistemine gelince vosvoslarin va audi lerin ses sistemleri gercekten güzel gerci acik konusmak gerekirse yeni nesil arabalarin icinde en dandik ses sistemi malesef opellerde neden bu isi biraz ciddiye almiyorlar anlamiyorum. yillar önce bose saund sistem vardi son yillarda vazgectiler derken ilk defa su an insignia larda infnity saund olarak opsiyonel bir sistem var

erkan tekrar hayirli olsun kazasiz belasiz binersin insallah...ses sistemine gelince vosvoslarin va audi lerin ses sistemleri gercekten güzel gerci acik konusmak gerekirse yeni nesil arabalarin icinde en dandik ses sistemi malesef opellerde neden bu isi biraz ciddiye almiyorlar anlamiyorum. yillar önce bose saund sistem vardi son yillarda vazgectiler derken ilk defa su an insignia larda infnity saund olarak opsiyonel bir sistem var
allah razı olsun emrah abi

Aracın çok güzel güle güle kullan. Yalnız tek kusuru var o da siyah olması:) Şaka bi yana, Araba yıkamaktan bıkacaksın. Siyah arabaya temizken binmek neredeyse mümkün olmuyor. Tekrardan hayırlı olsun.

Aracın çok güzel güle güle kullan. Yalnız tek kusuru var o da siyah olması:) Şaka bi yana, Araba yıkamaktan bıkacaksın. Siyah arabaya temizken binmek neredeyse mümkün olmuyor. Tekrardan hayırlı olsun.
sağolasın.... evet siyah olması beni bayağı yoracak:D

Erkan abicim hayırlı olsun walla çok sevindim walla şu aralar cidden beinmde aklımda bunlardan var :) dizaynı 10 numara ;) ayrıca yalıtımındada sınıfının 1. :) ayrıca ses sistemi VW'lerin gerçekten on numara allah kaza bela göstermesin ;) ama şu rodaj dönemini geçtikten sonra bi test et bakalım tepkisi ne olacak :) Ayrıca daha canavarın detaylı fotolarını göremedik fotolarınıda sabırsızlıkla bekliyoruz ;) Ağız tadıyla binmek nasip olur inş.

ya varya bu doğuştan korkulur adamlar çok tehlikeli daha 2 ay önce arkadaşıma aldık 1.4 tsi comfortline orjinal jant sis var yani comfortlineda tüm dünayada standart bu donanım jantlar pek bişeye benzemiyo ama çelik jant sonuçta adamlar indirimi böyle yollardan lehlerine çeviriyolar ;)
aynen katılıyorum buğün kayınpedere almak için gittik fiyatlarda ben ötv indirimi göremedim nasıl yapmışlar anlamadım sanki aynı miktarlar dönüyor gibi geldi,bizde kızıp çıktık toyotaya gittik auris 1,6 elegant aldık 35.250 ye park sensörü hediye.unutmadan hayırlı olsun kazasız belasız binin.

alllah razı olsun burak kardeşim...
murat bey sağolun alllah razı olsun..
detaylı fotoğraflar gelecek burakcığım :)

Geri