- Konuyu Başlatan
arkadaşlar araçta mükemmel bir ses sistemi var bas ve tizler harika sanki müzik tesisatı varmış gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar araçta mükemmel bir ses sistemi var bas ve tizler harika sanki müzik tesisatı varmış gibi
eyvallah aykalım sağol
araç çok kirli birolum yarın yıkatıp çekecem fotoAracı almadın mı daha yeni foto yok mu
araç çok kirli birolum yarın yıkatıp çekecem foto
yahu aldığım gün zaten hava yağmurluydu eve gelene kadar leş gibi olduzaten bayi ile ev arası 50 km birazda dolaştım 90 km oldupisss
Yeni aracı ne çabuk kirlettin 90km olmuş 2 günde yuhh benimk daha 695km de
yahu aldığım gün zaten hava yağmurluydu eve gelene kadar leş gibi olduzaten bayi ile ev arası 50 km birazda dolaştım 90 km oldu
valla birolum ilk 1000 km fazla basmam en fazla 100 e çıktım ama hızlanma tek kelimeyle mükemmel ,teyp ve kolonların sesi mükemmel sanki içinde müzik tesisatı varmış gibi ses çıkıyor ,yol tutuş güzel ,dün kitapçığını okudum bir sürü özellik var ,sesli ve ışıklı kemer uyarısı aynı bizim opellerdeki gibi yol bilgisayarı ve uyarı özellikleri(far patlak ,yağ ekle anlık,menzil ,)bunların dışında farları ve bazı ışkları ve anahtar kumandasını yol bilgisayarından programlıyabilirsun ,artı olarak isteğin bir hıza ayarlayıp o hızı geçtiğinden ikaz veriyor mesela 200 e ayarla 200ü geçince alarm versin gibi daha bilmediğim bir sürü özellik ,ve diz hava yastıkları ve tavan hava yastıkları ,sogutmalı torpito ,koltukta oturanı anlıyor ve kemer takmadığında ikaz veriyor v.s v.s daha öğrenecem artık bilmediklerimi şimdilik aklımdakiler bunlar.ek olarak aracın içinde alarm sensörleri var yani fabrika çıkışı alarmı varYandın erkan siyah arabanın bakımı zor... Eline sünger kova yapışacak yada araç yıkama manyağı olacak
Yada salla kir kalsın nazar deymez
Şakası bir yana ilk izlenimler nasıl bahset bakalım azcık.Serilik yol tutuş yağmurda kaç yaptın...