konu eskir ama calibra turbo eskimez.. böyle bi adam daha çıksa da calibra tekrar canlansa..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu konuya yazanları kastetmemıstım abı genelde var oyle bır calıbra cekememezlık neyse, kapılar iyi oldu havalar az ısınsın o malzemeden aracın tavanı da dahıl kaplayacagım zıftlı levhayı kastediyorum iş belli oldu biz bu makınaya kıyıp satamayacagız su sol tarafı da konustugumuz gıbı halledebılırsek ne ala, sağlam,işten anlayan ve insaflı bir kaporta ustası bulmalıyım,yardımlarını beklıyorum, tek derdım o sol taraftakı camın altındakı 3 mm lık boşluk...cengiz bende buna üzülüyorum bilen bilmeyen derken adam açıyo google u yazıyo calıbra vs çıkan değerleri tek tek yazıyo bişi sorsan tık yok gene açacak bakacak tekrar yazacak sorsan civata hangi yöne sıkılır cevap 10 dk sonra gelir eee gene google açacak ya anlayan ne demek istediğimi anlamıştır neyse.
calıbralarda var olacak u tarz insanda bu doğanın kanunu
bu arada kapılar nası oldu ses seda varmı? kilitlerde vs
ben bu konuya yazanları kastetmemıstım abı genelde var oyle bır calıbra cekememezlık neyse, kapılar iyi oldu havalar az ısınsın o malzemeden aracın tavanı da dahıl kaplayacagım zıftlı levhayı kastediyorum iş belli oldu biz bu makınaya kıyıp satamayacagız su sol tarafı da konustugumuz gıbı halledebılırsek ne ala, sağlam,işten anlayan ve insaflı bir kaporta ustası bulmalıyım,yardımlarını beklıyorum, tek derdım o sol taraftakı camın altındakı 3 mm lık boşluk...