bence tamamen uydurma gps takip sistemi olması mümkün ancakalmanyadan türkiyedeki aracın çalıştırılması falan hikaye öylee olsa mercedeslerin hiiiiiiiç çalınmaması lazım fake!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu konuda çok haklısın o kadar hazırız ki kurtlar vadisi türü senaryolara...mustafa taşarın arabası bmw idi, recep yazıcıoğlunun arabası 1996 model e200 dü ve araç ne devletin nede recep yazıcıoğlunun değildi. Bir tekstil firmasından yola çıkılmadan bir saat önce alınan emanet bir araçtı.Kaza sebebi ise tecrübesiz şoförün trafik ışıklarını geç farkederek ani frenlemesi ve arabayı kızaklatarak savrulmasıdır.. Yani o gün o araçta recep yazıcığlunun olduğunu bilen kişi sayısı 3-5 i geçmez..
susurlukta kaza yapan s600ün kaza anındaki hızı 260km/h olarak tahmin edildi ki sedat bucak'ın sonraki ifadeleride bunu doğruladı. yani o hızla giden bir aracı manipüle etmeye zaten pekde gerek yoktu.
Ayrıca yazarın alabildiğine demagojik yazı tarzı da niyetini baştan belli ediyor. Evvela başlığı atıp, sonrada altını doldurduğu gayet muhtemel. Çünkü biliyor ki böylesi bir yazı, emin olmayı olmamaya tercih eden milletimiz tarafından ziyadesiyle kabullenilecek. Ufak tefek mantık hataları yada yanlış bilgi olup olmaması ise hiç ama hiç mühim değil..
Arkadaaşlar bunu bir gazeteci iki ay kadar önce gazetnin birinde yazdı. Bu daha o yazının girizgah bölümü. Bunun devamında bir takım abuk subuk saçmalamalar ve ona buna saldırmalar vardı. Bana iyi oku diyen arkadaşım ben bu tartışmayı iki aydır takip ediyorum. Yazan köşe yazarının inandırcılığı sıfır zaten.