bugün gelen bir mail ( siz bu konuda ne düşünüyorsunuz )

bence tamamen uydurma gps takip sistemi olması mümkün ancakalmanyadan türkiyedeki aracın çalıştırılması falan hikaye öylee olsa mercedeslerin hiiiiiiiç çalınmaması lazım fake!

aslında okuduğum anda benimde pek inanasım gelmedi ama söyle gündemdeki olayları biraz takip ettiğimizde hiç ummadığımız veya çok basit gibi görünen olayların ardından o kadar karmasık bağlantılar çıkıyor ki insanlar bu yüzden paranoyakveya şüpheci olmaya başladı bu yüzden de insanın içinden neden olmasın demek geliyor...

mustafa taşarın arabası bmw idi, recep yazıcıoğlunun arabası 1996 model e200 dü ve araç ne devletin nede recep yazıcıoğlunun değildi. Bir tekstil firmasından yola çıkılmadan bir saat önce alınan emanet bir araçtı.Kaza sebebi ise tecrübesiz şoförün trafik ışıklarını geç farkederek ani frenlemesi ve arabayı kızaklatarak savrulmasıdır.. Yani o gün o araçta recep yazıcığlunun olduğunu bilen kişi sayısı 3-5 i geçmez..

susurlukta kaza yapan s600ün kaza anındaki hızı 260km/h olarak tahmin edildi ki sedat bucak'ın sonraki ifadeleride bunu doğruladı. yani o hızla giden bir aracı manipüle etmeye zaten pekde gerek yoktu.

Ayrıca yazarın alabildiğine demagojik yazı tarzı da niyetini baştan belli ediyor. Evvela başlığı atıp, sonrada altını doldurduğu gayet muhtemel. Çünkü biliyor ki böylesi bir yazı, emin olmayı olmamaya tercih eden milletimiz tarafından ziyadesiyle kabullenilecek. Ufak tefek mantık hataları yada yanlış bilgi olup olmaması ise hiç ama hiç mühim değil..

mustafa taşarın arabası bmw idi, recep yazıcıoğlunun arabası 1996 model e200 dü ve araç ne devletin nede recep yazıcıoğlunun değildi. Bir tekstil firmasından yola çıkılmadan bir saat önce alınan emanet bir araçtı.Kaza sebebi ise tecrübesiz şoförün trafik ışıklarını geç farkederek ani frenlemesi ve arabayı kızaklatarak savrulmasıdır.. Yani o gün o araçta recep yazıcığlunun olduğunu bilen kişi sayısı 3-5 i geçmez..

susurlukta kaza yapan s600ün kaza anındaki hızı 260km/h olarak tahmin edildi ki sedat bucak'ın sonraki ifadeleride bunu doğruladı. yani o hızla giden bir aracı manipüle etmeye zaten pekde gerek yoktu.

Ayrıca yazarın alabildiğine demagojik yazı tarzı da niyetini baştan belli ediyor. Evvela başlığı atıp, sonrada altını doldurduğu gayet muhtemel. Çünkü biliyor ki böylesi bir yazı, emin olmayı olmamaya tercih eden milletimiz tarafından ziyadesiyle kabullenilecek. Ufak tefek mantık hataları yada yanlış bilgi olup olmaması ise hiç ama hiç mühim değil..
bu konuda çok haklısın o kadar hazırız ki kurtlar vadisi türü senaryolara...

Arkadaaşlar bunu bir gazeteci iki ay kadar önce gazetnin birinde yazdı. Bu daha o yazının girizgah bölümü. Bunun devamında bir takım abuk subuk saçmalamalar ve ona buna saldırmalar vardı. Bana iyi oku diyen arkadaşım ben bu tartışmayı iki aydır takip ediyorum. Yazan köşe yazarının inandırcılığı sıfır zaten.

Arkadaaşlar bunu bir gazeteci iki ay kadar önce gazetnin birinde yazdı. Bu daha o yazının girizgah bölümü. Bunun devamında bir takım abuk subuk saçmalamalar ve ona buna saldırmalar vardı. Bana iyi oku diyen arkadaşım ben bu tartışmayı iki aydır takip ediyorum. Yazan köşe yazarının inandırcılığı sıfır zaten.

Ben ilk defa burada okudum arkadaşım, hayır sen servisin yerini bilmiyormu vs yazmışsın, onlara gidecekleri evin süresini soruyor. O bakımdan dedim belki daha önce okuduğun yerde öle yazıyodur bilemem bu yazı üzerinden yorum yaptım.

bruce willis zor ölüm serilerinin birinde de buna benzer bir sahne vardı bana yapılmayacak bir şey gibi gelmedi araçta navigasyon varsa neden yapılmasın taa 10 yıl öncesinde bile havadaki füzenin yönünü değiştiriyorlardı buna niye olumsuz bakılmışki !!

bizim şirket araçlarının hepsi ford transit ve maildeki yazanların hepsini araçlara internetten yapabiliyoruz zaten, çok da yeni bir teknoloji değil yıllardır var.

uydurma bi senaryo bence
aracın sahibi ortada yok
araç çocuğunda ve babamdan habersiz aldım bana yardım edin diye mercedes i araycak onlarda amana bir el atalım genç adam gururu kırılmasın yardım edelim mi dediler. siyasi baskı falan hikaye.
üstelik almanyadan uzaktan kumandayla arabayı çalıştırdılar. sırf yolda kaldılar diye gülerim buna.
bikere hiçbir aracın yedek anahtarını servise arabayı götürmeden alamazsın bir arkadaşımın 206 sı nın anahtarını küçük oğlu sobaya attıda (diğer anahtarı yoktu) marmaristen izmire çekici sırtında servise götürmeden anahtarı vermediler araç servise gitti immo ya tanıtıldı öyle verildi.

Böyle bir tenoloji mercedeste var olabilir belki gizli emeller içinde kullanılabilir ama iki üç geç adam yolda kaldı babasına rezil olmasın diye ulu orta kullanacaklarını zannetmiyorm
e-mail hikayeleri bunlar.

Geri