Bugün Opel in için ne yaptın? :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b.arat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tatil dönüşü iç dış ve motor temizlik ve en son hava filtresi değişimi Ekli dosyayı görüntüle 1485Ekli dosyayı görüntüle 1486Ekli dosyayı görüntüle 1487
Elinize sağlık iyifikir

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Güzel olmuş. Motor temizliğine nasıl cesaret ediyorsunuz? Yada nasıl yapıyorsunuz/yaptırıyorsunuz?

@u.uçar Hocam bizzat kullanmış olduğum bir ürün var onu tavsiye ederim. Sadece motora püskürtüp 3-5 dk bekliyorsunuz ve sonra basınçlı suyla temizliyorsunuz, pırıl pırıl oluyor valla :)

Ekli dosyayı görüntüle 1488

https://www.hepsiburada.com/astonish-motor-temizleyici-750-ml-p-OTDGC1606

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat
Güzel olmuş. Motor temizliğine nasıl cesaret ediyorsunuz? Yada nasıl yapıyorsunuz/yaptırıyorsunuz?
Haftada bir temizlerim bez ile sonra plastik parlatıcı ürünler ile parlatırım hiç daha önce yıkatmadım bez ile temiz tutmaya çalışıyorum :cool:

• Beğen
Tepkiler: mskirca
bugün hiçbir şey fakat 30.000 bin bakımı geldi. Herhalde haftaya bi gün epey bir masraf yapacağım kendisine..

1 haftadır yatan aracımı kontrole gittim ve üzerindeki örümcek ağlarını aldım...1 kaç ay daha yatsa sanırım her tarafını örümcek ağı saracak..

Ağaç reçinelerini kazımakla meşguldük -_-

Bu ara- tabiri caizse- eşeğe biner gibi biniyoruz kendisine. Maalesef ne bir ic/dış yıkama ne bi cila ne tatlı bir söz...☺ Hiç itiraz etmeden üzerine düşeni en iyi şekilde yapıyor.

Bu ara- tabiri caizse- eşeğe biner gibi biniyoruz kendisine. Maalesef ne bir ic/dış yıkama ne bi cila ne tatlı bir söz...☺ Hiç itiraz etmeden üzerine düşeni en iyi şekilde yapıyor.
Valla durum bende de ayni :) son iki haftadir hiçbirşey yapmiyorum. Hatta sol ark stop lambasinin ampulü patladı, hala değiştiricem... Bazen oluyor böyle :p

• Beğen
Tepkiler: b.arat
Geri