bu zamana kadar benim hiç aracım olmadı. dün yeni aldım =)
bindiğim ve bildiğim araçlar;
2006 model WW toureg. 1 yıl boyunca gesdik. yegenin arabası fransadan getirmişti. bakımsız masrafsız kullandı 1 yıl boyunca. sonundada götürüp verdi. hiçbir sorunu çıkmadı. 280 km yapmıştı hız. hız sayasının sonu 320 gibi birşeydi =)
en çok WW touregi, WW passat, opel vectra, birde opel astrayı sevdim, gerisi boş...
-----
yaşadığım şehirde ulaşım olmadığı için taksiye mecburuz binmediğim araç kalmadı desem yeridir. bir tek rover, birde bir iki araca daha binmedim... ama sadece yolcu koltuğunda oturmak bile yetiyor bazen...
heh sadece bakım masrafı olarak değil. mesela iç paneli, kolunu çıkarttığında yarıda kalan camdan kolu nasıl çıkartacaksın ? veya ön yolcu koltuğunu sonuna kadar dayadığında bile rahat edemiyorsan, ne işe yarar öyle araba ?
veya sürücü kursunda 10 farklı modeline binmek zorunda kaldığım fiat palio ? emniyet kemeri yetmiyordu yetişmiyordu 110 kg adamım. arada 120 oluyorum ama. araca sığamadığım bir tarafa emniyet kemeri olmuyordu arkadaş.
veya kiraladığımız reno clionun arka kapı kolu elimde kaldığı zaman, 1 milyoncu arayıp kapı kolunu geçici olarak japonla yapıştırdığımızdaki anı unutamıyorum...
mercedes, audi, bmw, ww, opel, toyota. bunlar iyi araçlar.
bence en iyi araç opel, bu ülkede opel. fiyata göre iyi. f/p ürünü diyorlarya işte. opel serilerinden şaşmayın.