Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süpersiniz beyler...sabah herkesi uykusundan uyandırmadım umarım, ben mecburen erken kalkınca bari sabahtan sms atayım dedim organizasyon için.. inşallah cızbız yapıcaz ama hava şartları biraz sert olucak gibi...
Saat 13.00 gibi filan buluşalım derim, daha erken olmasın.Adres Kent Ormanı mı olacak şimdi? Yalnız bu saatde orada boş Kamelya kalmaz gibime geliyor ama hadi bakalım
Abi siz gidin ozaman ben gelemem cizbizinizi afiyetle yapin mangaliniz bitince bulvar taraflarina kayin benim toplanti var 3de biter anca suanda isteyim zaten haberiniz olsun
Abi siz gidin ozaman ben gelemem cizbizinizi afiyetle yapin mangaliniz bitince bulvar taraflarina kayin benim toplanti var 3de biter anca suanda isteyim zaten haberiniz olsun
Saat 1'de olursa benimde Burak abi gibi olur.. Benim işim saat 2'de bitiyor. 2'den sonra olur çoğunluk için hangisi uyarsa onu yapalım sonradanda katılırım..
sanırım hem hava hem katılımcıların uygun olduğukları saatler göz önüne alındığında mangal yerine yine bir çay partisine dönecek gibi bu buluşma...yinede son ana kadar cızbız hayaline devam edelim..
sanırım hem hava hem katılımcıların uygun olduğukları saatler göz önüne alındığında mangal yerine yine bir çay partisine dönecek gibi bu buluşma...yinede son ana kadar cızbız hayaline devam edelim..