bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun uzun vadede dızel kullanılmıcaksa sıfır almadıktan sonra yalan olmuş bu yaşıma kadar gördugum tecrubelere dayanarak renaultun ıc ıceyım :D
sende anormal makına kullanıyosun 6 sılındır yaksın be kardesım okadar olsun artık 4 sılındır kullansaydın dusuncen böyle olmucaktı :D
haydı muro daha bıtmedımı kardesım gazli ve öfkelı :kop::kop:
hacı arabanın işi bitmişte yemek falan derken zaman geçti maça gittim bende bağıra çağıra bi hal oldum bu kazma sercan yüzünden sesim kısıldı:D sabah alıcam inşallah gel vatandaşş gaza gel:D:D

Sercan direk pert. Adamın çalımları süper ama iş bitiriciliği yok.

Volkan zaten glaskow maçından sonra hiç iyi değil.

Turgay çok iyi oynadı. Ivankov iyiydi bu maçta.

Genel olarak maç süperdi bence,taraftarda iyiydi bugün sahayı inlettik resmen yeni beste yapmışlar çok hoşuma gitti.

Ayrıca açılan pankartta çok güzeldi. :D

Geçen sene Fenerbahçeli taraftarların yaptığı timsah yürüyüşünün fotoğrafı vardı ve 'Demedik mi bir gün herkes Timsah yürüyüşü yapacak.
' yazıyordu. :D

news_manset_resim_ms_FB_Pankart001.jpg

Gazla ekonomik olacaktır doğru karar ama 2-3 gündür dizel kullanıyorum gaza verdiğim parayla dizel araç alırmışım :D İlaç gibi geldi :)
başka çarem kalmadı aksel benzin kanımı kuruttu 50tl .lik benzin alıyorum nereye gidiyor anlamıyorum bakalım inşallah gaz.la rahat ederiz
icon7.gif

genel olarak iyidik gene ya son hamleler haricinde sıkıntı yok onlarda düzelcek inşallah ertuğrul hoca ile en azından yenilmedik fener gibi bir takıma..

Turgay saglam adam 2mactir iyi maşallah

Sercan direk pert. Adamın çalımları süper ama iş bitiriciliği yok.

Volkan zaten glaskow maçından sonra hiç iyi değil.

Turgay çok iyi oynadı. Ivankov iyiydi bu maçta.

Genel olarak maç süperdi bence,taraftarda iyiydi bugün sahayı inlettik resmen yeni beste yapmışlar çok hoşuma gitti.

Ayrıca açılan pankartta çok güzeldi. :D

Geçen sene Fenerbahçeli taraftarların yaptığı timsah yürüyüşünün fotoğrafı vardı ve 'Demedik mi bir gün herkes Timsah yürüyüşü yapacak.' yazıyordu. :D

news_manset_resim_ms_FB_Pankart001.jpg

2 Puan kaybettik ama güzel ve hızlı bir maçtı, yüksek tempo nedeniyle izlemesi de keyifli bir maç oldu.Yalnız ilk yarı Bursa seyircisi yetersiz kaldı, Fenerli taraftarların sesini dinledik :(

Pankartta öldum gulmekten ya muhaha :)
Muro anfimi getir arabayi bozarim hehe :)

2 Puan kaybettik ama güzel ve hızlı bir maçtı, yüksek tempo nedeniyle izlemesi de keyifli bir maç oldu.Yalnız ilk yarı Bursa seyircisi yetersiz kaldı, Fenerli taraftarların sesini dinledik :(

Abi ilk yarı bi uyumsuzluk sorunu yaşadı taraftar. Doğru düzgün üçlü çekemedik bi ivankov çektirdi o iyi oldu. Sürekli her kafadan bi ses çıktı bide kapalı kalenin sağ alt tarafında bi grup oluşmuş teksas'tan ayrı olarak tezahurat yapıyorlar oda karıştırıyor ortalığı..

Gunaydin bursa

Günaydın Bursa

hayırlı olsun uzun vadede dızel kullanılmıcaksa sıfır almadıktan sonra yalan olmuş bu yaşıma kadar gördugum tecrubelere dayanarak renaultun ıc ıceyım :D
sende anormal makına kullanıyosun 6 sılındır yaksın be kardesım okadar olsun artık 4 sılındır kullansaydın dusuncen böyle olmucaktı :D
haydı muro daha bıtmedımı kardesım gazli ve öfkelı :kop::kop:

Zaten pek bişey beklemiyorum arabadan az yakması haricindede bir cacık yok süspansiyonları çok sert alışık değilim birde kamyon gibi çalışmasına alışamadım gitti :) 6 silindirin tadını çıkardım kendime araç almadığım sürece 6 silindir zor artık :)

başka çarem kalmadı aksel benzin kanımı kuruttu 50tl .lik benzin alıyorum nereye gidiyor anlamıyorum bakalım inşallah gaz.la rahat ederiz
icon7.gif

Sıralı sistem sorun da yaratmaz benim araba (mercedes) tek nokta enjeksiyonlu olduğu için gaz uyum sağlamıyordu hep sorundu ama az yakıyordu orası ayrı :)

Geri