bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir takım taraftarıyla vardır Sportif başarı tek başına yetmez...
Böyle seveceklerse varsın sevmesinler arkadaş..
ortakapak.jpg

20110507.202306_BRS531_1572101.jpg

20110507.202338_BRS532_1572102.jpg

İŞTE CAMOKA !!!
20110507.202500_BRS536_1572106.jpg

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C312%5C%C4%B0n%C3%B6n%C3%BC%20Stad%C4%B1%20sava%C5%9F%20alan%C4%B1na%20d%C3%B6nd%C3%BC%5CA05134535.jpg

Allaha şükürler olsun ki bu hafta şehrimizde bıçaklanma olayları yaşanmadı... Şimdiye kadar maç esnasında tribünlerimizde hiç adam bıçaklanmadı.... bjk tribünlerinde daha önceden olduğu gibi....

Doğrudur gençler Üstteki resimler herşeyi anlatıyor Milletide haklı çıkarıyor..Bu kafayla devam edin bakalım...Keşke polis salsaydı Beşiktaşlılarıda Bursalılarda onları bıçaklasalardı...Başınız göğe eğerdi o zaman...Belki kininiz de biraz geçerdi.
Tüm sorumlu Bjk,ulusal medya ve Valilik zaten.. Bursanın suçu Ne?
Neyse bundan sonra bu konuda yazmayacağım...

mac bıttı neyın tarışması yapıyosunuz abıler boşverın ya cebınıze kac kuruş gırdı bıde öyle dusunun suclu medya ve polıs aşırı saldırgan davrandı zaten gergın atmosfer taraftar cıleden cıktı olay bu keskın sırke kupune zarar olan bursaya oldu

iyi geceler bursa, bjk taraftarı gelicek açıklamasından sonra herkes biliyodu bunların yaşanıcagını, suçlanması gereken o takım bu taraftar değilde bütün bu olaylara sebep olan karar neden alındı? kasıt varmıydı yoksa bu konjektürü değerlendiremiyicek kadar yetkin yöneticilerimiz mi var...
bu arada kücüksanayide su zımparası aradım 600-1200den daha buyuk yok bulabilicek yer bilen varsa paylaşımcı olmasını diliyorum :D

futbolda şiddet yasası çıktı,
5 yıla kadar tüm holiganlar cezalı duruma düşer,
çarşıymış texsasmış bu gibi taraftar grupları da umarım tarih olur,
bizde stadlarda tezahürat yapmadan sessizce oturup maç seredebiliriz,
taraftarlığı bitirdiler,
maç seyretme zevkini bitirdiler,

GS_FB maçlarında bile, hatta ve hatta şampiyonluğun belirlendiği GS-FB maçlarında bile rakip seyirci gerek sami yene gerekse de saraçoğluna gidip maç izlediler, olay çıktı mı çıktı ama kimse top yekün taşlı sopalı bıçaklı polisle birbirine girmedi.

Ne demek onlar maça gelmesin? Bu mudur çözüm? GS saraçoğluna inönüye gitmesin, fb arenaya gelmesin, samsuna bjk gitmesin mersine fb gelmesin, nereye kadar gidecek bu böyle?

Bursa'nın ve Bursa taraftarı zanneden bir kısım insanların ilk vukuatı da değil bu.

Biber gazı atılması, polisin yanlış davranmış olması onlara döner bıçağıyla taşla sopayla saldırmayı haklı kılıyorsa ben birşey demiyorum.

Son olarak büyük takım olmak sadece şampiyonlukla olmaz, bursalı kardeşlerimiz açıp bir gs-fb tarihini okusunlar, nasıl büyük takım olunur, nasıl büyük takım taraftarı olunur bir baksınlar, bu ezeli rekabet nasıl üç beş çapulcunun insiyatifine terkedilmemiş bir incelesinler.

Hıncal Uluç Bugünkü Yazısı
Valiyi önce kutlayalım!..
Bursa Valisini önce kutlamak lazım, kararından dolayı.. Herkesin ağzında ayni laf.. "Bunlar bir kaç çapulcu.."
Öyledir de, devleti bir kaç çapulcuya mı teslim edeceğiz, peki?..
Üç beş çapulcu yüzünden vatandaşın anayasal seyahat hakkı askıya mı alınacak?. Üç beş çapulcu terör estiriyor diye insanlar, özünde, dostluk, sevgi ve yakınlaşma olan bir güzelliği izleme haklarını kayıp mı edecekler?.
Beşiktaşlılar Bursa'ya gelemez.. Bursalılar da Beşiktaş'a..
Bu mudur?. Devlet bu mudur?.
Peki ya Bursa, diyelim Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında.. Fener, seyircisini alıp İnönü'ye gidecek. Bursa, sadece Beşiktaşlılarla dolu bir statta oynayacak. Bu nasıl eşitlik, adalet anlayışıdır?.
Bugün Bursa, Beşiktaş.. Yarın emsal olacak.. Galatasaraylılar Sivas'a, Fenerliler Trabzon'a.. Sonra..
Sonu ne söyler misiniz?. Sonu gücü gücü yetene.. Sonu anarşi..
Peki devlet nerde o zaman?.
Devlet kaçmaz.. Devlet örtbas etmez. Devlet göz yummaz..
O bir kaç çapulcu bilirse ki, devlet vardır, bir daha çapulculuk yapmaz. Yapmağa kalksa, devletten önce Bursalılar önler onları.. "Sizin yüzünüzden başımıza gelmeyen kalmadı" diyerek..
Vali, sorunu ertelemeye son vermiştir. İşte bu sebeple önce kutlanması gerekir..
Önlem açısından eksikler var mıdır?. Bu da soruşturulur. Ama bilinmelidir ki, vali, bir devlet adamının vermesi gereken kararı almıştır.
Şimdi iş, Bursa savcılarına ve federasyona kalıyor..
Futbolda şiddet yasası, cezalar ağırlaştırılarak yenilendi. Bu yasanın hükümleri aynen uygulanmalıdır. Bunun ilk sorumlusu da, Bursa savcılarıdır.
Bu bir avuç çapulcu, bir yığın kayıtta var. Olayın şahitleri var. Yani failler hemen hemen belli.. Bunlar yasadaki en ağır ceza talepleriyle mahkemeye sevk edilmelidirler.. Mahkeme yasadaki en sert cezaları vermekten çekinmemelidir. Bu uygulama yapılırsa, holiganlığı besleyen "Ben yaparım. Cezayı kulüp öder, benim kılıma dokunulmaz" inancı biter. Suç ve cezaların şahsiliği hükmü işlemeye başlar.. O çapulcu, yaptığı haince eylem sonunda kabağın artık kendi başında patladığını görür.. O zaman görelim boyunu bakalım..
Bursa savcıları ve mahkemelerinin eline, bu ülkedeki futbol terörü ile savaş için tarihi bir fırsat geçmiştir. Yasaların raflarda kalmadığını, sahaya indiğini gösterme fırsatı. Bursa, Türkiye bu fırsatı kaçırmamalıdır.
Türkiye Futbol Federasyonu'nu da tarihi bir karar bekliyor..
Bursa bu çapulcuları yıllardır biliyor.. Bunlar için futbol bahane.. Zevk aldıkları şey şiddet.. Bursa bu ülkede benim en sevdiğim kent. En iyi dostlarım orda. En çok gittiğim yerdi.. Taa o uğursuz maça kadar.. Hem de Bursa'nın kazandığı bir Galatasaray maçından sonra, Ertekin, Orhan ve benim hayatımızı, büyük bir cesaretle yanımızda duran ve "Atlayın bunların niyeti kötü" diyen Bursalı şöför kurtardı. Maç bitmiş, o zaman cep telefonu yok. Ben yazdırmak için beklemiştim. 45 dakika sonra çıktım basın tribününden.. Ertekin'le Orhan kapıda bekliyor.. Ama karşı kaldırımda da 30- 40 kişilik bir gurup bekliyor.. "İşte bunlar Galatasaraylı" diye haykırdı liderleri.. Bize doğru yürümeye başladılar.. Biz hızlandık, onlar hızlandı. Biz koşmaya başladık. Onlar koşmaya başladı.. Onlar genç, bizim yaşımız belli.. Ertekin 70'lik o zaman.. Nereye kadar?. İşte o sırada taksi durdu yanımızda..
O gün bugün Bursa'ya, o cennete, o dost insanlar kentine mecbur kalmadıkça gitmedim..
Yani bu çapulcular hep var.. Peki Bursaspor kulübü ne yapıyor mücadele için..
Bir maçın oynanmasını engelleyenler için "Bu çapulcular, Bursa'ya, Bursaspor'a mal edilemez" demek, gelecek maçları da tehlikeye atmak demektir. Bu çapulcular, en büyük zararı Bursa'ya verdiklerini de bilmek zorundadırlar.
Bunun yolu da maçın oynatılmasını sağlayamayan ev sahibi Bursaspor'un hükmen mağlup ilan edilmesidir.. Bu federasyon, edebilir mi?.
Bağdat Caddesi olaylarını görmezden gelenlerin, bir başka sokak olayı için Bursa'ya ceza verebileceklerini sanmıyorum!..
Bu yüzden tekrar ediyorum. Bu ülkede futbolun geleceği, Şiddet yasasının uygulanıp uygulanmayacağını gösterecek Bursa savcı ve yargıçlarının ellerindedir.

bugun lastıklerı degıstırdım degıstırmez olaydım 4 jantta egıkmış hasta hasta sabah 8,00 de rotbalanscı serkan yatagından kaldırdık kalfa kendıne guvenemedı 1 janttı baya egıkmış dogrultamam dedı ustam gelsın serkan abı yapar aradı geldı sagolsun bekledık cay kahve derken lastıklerımı cıkarmıştım eskıler dısardaydı oarada bırısı geldı 4 tane lastık lazımmış serkan benım arabadan cıkan lastıklerı gösterdı adam begendı sattı benımkılerı kıme nıyet kıme kısmet yepyenı lastıktı hayrını görsun fomarada teksıl dukkanı varmıiş alan adam muhabbet sohbet derken adamın 2 tane janttıda egık cıktı duzeltı neyse ısını haldıp gönderdı :)
bmv görunce hasta oldugumu unuttum serkanın yenı 3,25ci almış kazasız belasız kullansın benım ıcın bır sıfır yere cızdı sagolsun kendıme geldım :D

Son düzenleme:
Geri