bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

evet abi o kadar oluyoruz konuşmak lazım oraya gidipte işte
yılmaz abi öyle diyorsunda adamların yaptığı işçilikle kullandığı malzemeyle bizim yapacaklarımız aynı olmuyor ki forumda birisi almış meguiarsın ürünlerini 2 gun uğraşmışlar araçlarla meziyetli iş yani bende 200 çok uygun olur birde beşyoldaki dükkan yeni açıldı pırıltı otomotivden bile uygun fiyatları

Faik senin oradan görüştügün/tanıdıgın kimse varmı yoksa sadece fiyat mı almıştın?

1 kere gittim abi 1 ay önce falan fiyat aldım sadece tanıdık yok kesin liste çıkaralım onumuzdeki c.tesi yada hafta içi gidip konuşalım abi

1 kere gittim abi 1 ay önce falan fiyat aldım sadece tanıdık yok kesin liste çıkaralım onumuzdeki c.tesi yada hafta içi gidip konuşalım abi

Evet Faik Mantıklı, ama arkadaşlar fiyatı duyup ona göre karar vernek isteyebilirler, bakalım bir boşlukta bende ugrayabilirsem fiyat konusunda konusayım

Ya sorma bende kasko dan her sene tampon çiziklerini AutoKing e yaptırıyorum, hep siyah parçalara dodiklere beyaz boya bulaştırıyorlar :mad:işçilik özenli değil malesef, bedava diye yaptırıyoruz işte

O zaman bana pasta-cila yapacak boyacı tanıdıgı olan yok mu şimdi?
Burak vardır senin tanıdıgın yahu :) kafadan gidip tanımadıgımız adamlara teslim etmeyelim arabayı :cool:
onurun kulagını cekmek lazım gelkı onur boyamıyor ıscılık yapmıyor takıp edıyor ama gercekten ılgılenışşı guzel onurun beş elle kapıyor ama işcılıklerı öldu auta kıng ın onur yanliş anlama senı sevıyorum auto kıng malesef :D:D

valla organıze yaparım makınesı yook benım adamımın sormam lazım elle pasta cıla yaparım dersenız onada varım 200 lıra gıbı cıvarında para veremem onumuzdekı ay acıl verıcek yerlerım var ama kendı ımkanlarımla bu sene 3 kez pasta cıla attım kendımız yapalım dersenız yapalım

burak poliş iyi hoş ta bende yazın yapmıştım pamukla pek bişe yaramadı yani ama adamların yaptıkları ortada ben bu akşam 6-6,30 gibi arabayı yıkatmaya gideceğim gittiğimde de konusurum 5 araca ne kadar yapacağını fiyat alırım ama fiyat verirken arabaya da bakıyorlar ona göre fiyat veriyorlar

Car daşlar şimdi fiyat aldım ZIRH boya korumadan Yeni karamanda bu yer arkadaş meguiars ürünlerini kullandığını söyledi kampanyası varmış 250 TL olduğunu söyledi.Nakit 225 yaparım dedi en son..
Arkadaşa yeni aldığımız cosmoyu götürecez içi biraz pis..
İç dış detaylı + motor+boya koruma ..Fiyat iyi geldi..Niyetimiz Autoking di ama Berker uyandırdı sağolsun
İlgili arkadaşın adı Timur telide 246 51 81

Ankarada iyi bi motor ustasi bilen varmi arkadaşlar?? Araba vectra b2 kasa 2.0 dizel babamin araci..

Bakalım Meguiars son ne diyecek,Faik de bir sorsun da

Son düzenleme:
Bu adam Bursada meguiars 3 yer yapıyor dedi biri benim biri parıltmı pırıltımı ne dedi o sadece içe 350 falan yapıyor dedi bir yer daha söyledi ama hatırlamadım şimdi..
Otokoptan epey araba geliyormuş .. Vectra Elegance temizlemişlerdi 1 tane oldukça iyi olmuştu içi koltuklar tavan felan..

Geri