bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
auto kıng mi aman uzak olsun hiç gerek yok abi

Ya sorma bende kasko dan her sene tampon çiziklerini AutoKing e yaptırıyorum, hep siyah parçalara dodiklere beyaz boya bulaştırıyorlar :mad:işçilik özenli değil malesef, bedava diye yaptırıyoruz işte

O zaman bana pasta-cila yapacak boyacı tanıdıgı olan yok mu şimdi?
Burak vardır senin tanıdıgın yahu :) kafadan gidip tanımadıgımız adamlara teslim etmeyelim arabayı :cool:

Diğer yandan detaylı iç temizlik için de film olayında Burak ın organize ettiği gibi topluca bir organizasyon yapıp fiyat alsak, hepimiz yaptırsak ne güzel olurdu

selam millet.. bursaya döndüm... işler acayip yoğun.. bu pasta cila işine bende gelirim.. yaptırcaktım ztn haberim olsun topluca gidilirse uyguna buluruz..

abi benım dediğim iç dış temizlik boya koruma cila falan hepsi içinde
istersen gidelim beraber konusalım

Hepsi için de hemde meguiars da olacaksa uygun aslında, birde kredi kartına taksit yaptırsak, tadından yenmez :) konuşma olayına gelince olur tabi, şimdilik sen ben Ahmet Görkem desek 4 araç zaten, Burak da gelirim dersek 5 araba oluruz , Hakan var dı birde, en az 5-6 oluruz gibi

Hepsi için de hemde meguiars da olacaksa uygun aslında, birde kredi kartına taksit yaptırsak, tadından yenmez :) konuşma olayına gelince olur tabi, şimdilik sen ben Ahmet Görkem desek 4 araç zaten, Burak da gelirim dersek 5 araba oluruz , Hakan var dı birde, en az 5-6 oluruz gibi

slm beyler, ben bugüne kadar hiç pasta cila yaptırmadım, ne önceki aracıma ne de buna, çünkü hep kendim yaptım..:D:kop: yaw millet 450tl askari ücretle çalışıyor, siz arabayı temizletmeye 200tl verelim diyorsunuz...:confused: ben üstübü yada pamukla yapıyorum, ama siz yorulmayalım derseniz alın bir ortak makina kerameti 100 tl bile yoktur, 1kg pasta cila 2arabaya bile yeter kerameti 15tl, ondan sonra her yıl 15 tl ye pasta cila yaparsınız 3 yılda bir yaptırayım demezssiniz bari...biraz paratik olun beyler, devir ekonomi devri...;)

evet abi o kadar oluyoruz konuşmak lazım oraya gidipte işte
yılmaz abi öyle diyorsunda adamların yaptığı işçilikle kullandığı malzemeyle bizim yapacaklarımız aynı olmuyor ki forumda birisi almış meguiarsın ürünlerini 2 gun uğraşmışlar araçlarla meziyetli iş yani bende 200 çok uygun olur birde beşyoldaki dükkan yeni açıldı pırıltı otomotivden bile uygun fiyatları

slm Berker, kısmetse misafirimiz mart sonu aramızda olacak, iki hafta sonra prens mi presnses mi öyrenecez..:)

Oooo Hadi bakalım, Hayırlısı Allahtan haberdar edersin bizi

slm beyler, ben bugüne kadar hiç pasta cila yaptırmadım, ne önceki aracıma ne de buna, çünkü hep kendim yaptım..:D:kop: yaw millet 450tl askari ücretle çalışıyor, siz arabayı temizletmeye 200tl verelim diyorsunuz...:confused: ben üstübü yada pamukla yapıyorum, ama siz yorulmayalım derseniz alın bir ortak makina kerameti 100 tl bile yoktur, 1kg pasta cila 2arabaya bile yeter kerameti 15tl, ondan sonra her yıl 15 tl ye pasta cila yaparsınız 3 yılda bir yaptırayım demezssiniz bari...biraz paratik olun beyler, devir ekonomi devri...;)

Yılmazım haklısın da , dedigin gibi 2-3 yıl da bir pasta yapmak için alet almak mantıklı mı :) ayrıca bu fiyata iç temizlik+pasta cila dahil, inan dışarıda pazarlıkla ikisini beraber en iyi 150 ye yaptırırsın,üstelik meguiars harbiden kaliteli iş çıkarıyor.

ama devir ekonomi devri sonuna kadar haklısın, bu arada yeni doğan bezlerinden 3-5 kenara atmaya başla sen :) en ucuz Şaypa da söyleyeyim :)

Geri