bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben aradım yıkama yaptıcaraktım çağırdı benı gel konusuruz dedi gideyim bu akşam fiyat alacağım bursada 2 yer diye biliyorum 1 pırıltı diğeride bu beşyoldaki yer
kesin 5 kişi olursak ona göre konusacağım bi liste yapalım

1-Faik Sarı - Astra
2-Berker Yurtsever - Corsa
3-Görkem Kopuz - Vectra

iyi akşamlar bursa... Burak abi yarın bi aksilik çıkmazsa corsayı babama veriyorum vectrayı verip 1999 model e46 otomatik vites full 3.18 alıyorum:D üstüne de para alıyorum:p

slm millet.. ank. gidiyorm bu gece.. a.annem yrn kalp ameliyatı olcak. 4 damarın 3 u kapalı.. dualarınıza ihtiyacı olcaktır.. görüşürüz..

iyi akşamlar bursa... Burak abi yarın bi aksilik çıkmazsa corsayı babama veriyorum vectrayı verip 1999 model e46 otomatik vites full 3.18 alıyorum:D üstüne de para alıyorum:p
corsanın jantlari benım :D:D
hayırlısı olsun kardesım en dogru secım 3,18 is olsaymış delı olurdu:D:D

slm millet.. ank. gidiyorm bu gece.. a.annem yrn kalp ameliyatı olcak. 4 damarın 3 u kapalı.. dualarınıza ihtiyacı olcaktır.. görüşürüz..
benımde teyzemi 6 gun yogum bakımdaydı cıkarmıslar bayramdan once allaha sukur iyi sımdı acıl şıfalar kardesım dualrım senınle babanem ıyı olucak allahın ıznıyle :)

benim arkadaşa şahin almıştık siyah boya tampon rengini almıştı sabah bıraktık pırıltıya akşam aldık arabayı tanıyamadık bu parıltımı pırıltımı çok iyi birkaç yerden daha duymuştum realin karşısında araba sayısı netleşsin gider fiyat alırız o zaman fiyatı bana çok uygun gelmişti

Geri