gecmıs olsun izmir yoluna tasınmız eskıden araba yatagındaydı autokıng aynen kasko sagolsunteşekkürler beyler, bir ara Autoking e bırakırız, yaparlar.kasko sagolsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecmıs olsun izmir yoluna tasınmız eskıden araba yatagındaydı autokıng aynen kasko sagolsunteşekkürler beyler, bir ara Autoking e bırakırız, yaparlar.kasko sagolsun
atılla abı yıyemedım valla ana baba gunu kopuyo ortalık bıde annem yolluk yapmıstı onu bılem donuste yedım babamla kardesımle tekrar gıdıste yarın tekrar gıdıyom lpg az yakıyo otobus parası vermekten ıyı ınsallah hava cok serın olur cekılmıyo sıcak atılla abı
millet selamlar... haydar geziyosun bakıyorum carrefourlarda
abı gıderken mamak ankara dısı gıbı samsun yolu uzerı gıderken rahat gıdıyom gelırken eskısehır yolunu tuturamıyom cok karısıkEv yolluğu gibisi yoktur afiyet olsun.Güzel döner yapan kalmadı, orası aklımda yer etmiş işte... Otobüs olayına gelince valla ben hiç çekemem, tamam artıları var ama kendi arabanla gitmek gibisi yok...