geçen gün ışıklarda beklerken diğer şeritten kamyoncunun biri kamyonu geri kaydırdı ve soför tarafı, arka çamurluktan başladı ve arka kapıya kadar kamyonun kasasıyla vurdu .tam arka kapının ordaki çamurluk sacı yırtıldı ,arka kapı içeri girdi. arka çamurluk çok kötü oldu. önümde yanımda başka araçlar olduğu için ve son anda kamyonun aracımın üstüne doğru geldiği gördüğüm için hiçbirşey yapamadım ve gözümün önünde aracı berbat etti. bugünde aracı kaportacı tanıdığımıza götürdüm exper geldi.foto flan çekti. 2 gün içinde sonuç çıkıp yapım için onay verilcekmiş. neyse bununla da kalmadı. madem 2 gün sonra sonuç çıkçak dedim ve aracı işimiz gereği alıp siteye geldim. 2-3 saat geçti. aracın yanına gittim ne göreyim. insan dışı bir varlık aracın arka bagaja keskin bir cisimle bayağı büyük bir çapraz çizik atmış.ve gerçekten çok derin bir çizik. yani bunuda gördüm ve bütün hevesim gitti. araçtan bir anda soğudum resmen. her tarafına boya vurulcak flan filan ve daha 4 aylık araç. neyse sağlık olsun diycez artık