9 yaşında 29000 km garip değil mi
neden garip olsun? bu düşünce yüzünden aracını kullanmayan veya araç fazlası olan sahipler sahtekar damgası yiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 yaşında 29000 km garip değil mi
Ford cmax in Türkiye montajı hiç olmadı.Arkadaşlar,bir yakınım 2006 model c-max almak üzere ama c-max hakkında bilgimiz yok.Araç 2006,dizel,otomatik,29000 km'de...Genel anlamda araç temiz ama bir dostum,2006-2007 yıllarında üretilen c-max araçların avrupa montajını almamızı tavsiye etti.Türk montajında sıkıntı varmış.Bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Ford cmax in Türkiye montajı hiç olmadı.
Fordun bütün güncel binek modelleri yurtdışından geliyor.
neden garip olsun? bu düşünce yüzünden aracını kullanmayan veya araç fazlası olan sahipler sahtekar damgası yiyor
Doğru diyorsun, bizim evde üç araç var, bir tanesi oldukça yaşlı ve çok nadir kullanılıyor. 8 senede 10.000 km ancak kullandım, 10.000 km nin büyük bir kısmı da uzun yolda yapıldı. Tabii bu örnek özel bir araba için, ama insanlar, özellikle emekliler artık eskisi gibi gönül rahatlığı ile arabalarını kullanamıyorlar. Mesela bir akrabamda 12 senelik bir araba var, araç daha 50.000 km yol gitmedi
Doğru diyorsun, bizim evde üç araç var, bir tanesi oldukça yaşlı ve çok nadir kullanılıyor. 8 senede 10.000 km ancak kullandım, 10.000 km nin büyük bir kısmı da uzun yolda yapıldı. Tabii bu örnek özel bir araba için, ama insanlar, özellikle emekliler artık eskisi gibi gönül rahatlığı ile arabalarını kullanamıyorlar. Mesela bir akrabamda 12 senelik bir araba var, araç daha 50.000 km yol gitmedi