Emeğinize sağlık, kendi yaptığın iş bir başkadır, her zaman keyif alarak yapmışımdır, kolay gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi keşke zamanı ileri alabilsekte aracın son halini hemen görebilsek. Forumcak merakla bekliyoruz valla
Bu kadar şeyi yapmışken bir de renk mi değiştirseydik. . .
Ne yapayım ya,hazır el değmişken tam değişiklik olsun dedim.usta dur adamın aklına iş düşürme yoksa işlemler uzar bizde meraktan çatlarız heralde
Bak buna sonuna kadar katılıyorum.Yapar mı yapar gerçekten. Hasan abi sağolsun nerdeyse bütün herşeyi kendi halletti,etmeye de devam ediyor.Biz de beklemeye devam ediyoruz mecbur. :dil:mesele boyanma süresi değilde Hasan Abi boyacıya kızıp boyayı üretmeye kalkarsa işte o zaman yandık
Bu kadar şeyi yapmışken bir de renk mi değiştirseydik. . .
mesele boyanma süresi değilde Hasan Abi boyacıya kızıp boyayı üretmeye kalkarsa işte o zaman yandık
Bak buna sonuna kadar katılıyorum.Yapar mı yapar gerçekten. Hasan abi sağolsun nerdeyse bütün herşeyi kendi halletti,etmeye de devam ediyor.Biz de beklemeye devam ediyoruz mecbur. :dil: