Cam Filmleri Ağır Kusur Sayıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasip

$value="Opelim.Net";
Yönetici
Genel Başkan
03-Afyonkarahisar
Siteyi ziyaret et
Artik söyleyecek tek kelime bile kalmadı. Artık cam filmiyle muayeneden geçemeyeceğiz.

FB_IMG_1509567191717.webp

Son düzenleme:
Önce serbest bıraktılar sonra yasakladılar, şimde de sapla samanı ayıramıyorlar kömüt gibi film çekenle 1 numara film taktıranları aynı kefede değerlendiriyorlar.

Aynen öyle hocam uzun yola çıkıyoruz çocuk uyuyor vs hiç vicdan kalmadı. Filmi söküp perde almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: husooz
Cam filmleri kendi imkanı ile söken arkadaş varmı acaba?Ben youtube tan biraz izledim..En çok zorlanılan rezistanslı olduğu için arka camlarmış...Dün haberlerde çıkan bir videoyu izledim..Sökme işlemini yapan kişi,''arka camlardaki rezistanstan dolayı onları sökmüyoruz ve trafik polisleride buna bir şey demiyor ''gibi bir söylemde bulundu..Acaba arka camları sökmesek bir sorun olurmu?Bu hafta sonu kendim sökmeyi düşünüyorum..

Cam filmleri kendi imkanı ile söken arkadaş varmı acaba?Ben youtube tan biraz izledim..En çok zorlanılan rezistanslı olduğu için arka camlarmış...Dün haberlerde çıkan bir videoyu izledim..Sökme işlemini yapan kişi,''arka camlardaki rezistanstan dolayı onları sökmüyoruz ve trafik polisleride buna bir şey demiyor ''gibi bir söylemde bulundu..Acaba arka camları sökmesek bir sorun olurmu?Bu hafta sonu kendim sökmeyi düşünüyorum..

Ben ayın 24 ünde muayeneden geçtim, hafif kusur yazdılar. Bir hafta sonra olsa paşa paşa söktürecektim. Sizin sorduğunuza gelince bence söktürmeden tüvtürk geçirmez muayeneden. Ben de arka camı kara kara düşünüyorum. Yan camlar neyse de arkada rezistansa hasar vermeden nasıl sökülür. Youtube da yapanlar var ama bizim uygulayabileceğimiz kolay bir yöntem bilen varsa ve paylaşırsa dua alır. Bizim memlekette hemen olayı fırsata çevirme hastalığı var, götürüp söktürelim desek 100-150 tl fiyat isterler eminim. Ben muayeneden yırttım, lakin arka yan camları kendim uğraşıp sökerim. Arka cam için de polis birşey demez diye düşünüyorum. En azından havalar ısınınca sökeceğimi söylerim.
Hasip bey ben de perde almayı düşünüyorum, bod perdelerden. Fakat bildiğim kadarıyla sonradan takılan karartmalı cam, cam filmi ve perde yasak kapsamında olmalı. Yani polis çevirirse perdeye de ceza yazabilir...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Hocam aslında arayışım açılır kapanır perdelerden, bulabilirmiyim tartışılır :)

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Peki camları fabrika çıkışından renkli olan araçlar? Örneğin Ford Focus Titanium donanım aracın arka kapı ve arka camı renkli cam. (Film değil) bunlara nasıl bir uygulama olacak?

Fabrika çıkışlı araçlarda Transparent şeklinde bir ibareyle ışık geçirgenliği belirtilmiştir. Onlarda bir sorun yok olan bize oldu hocam :)

arka cam dışındaki tüm hepsini rahatlıkla sökersin sadece acele etme yeter yukarıdan aşağıya tek bir tabaka halinde sökmeye çalış camsil, su bilmem ne hiç ihtiyaç duymadım. Arka cam rezidans olayı benim de çok kafamı kurcaladı o yüzden sökmedim normalde göze batmaz önden de görünmez çok kılın birine denk gelirseniz artık o da onun işgüzarlığı. internet videolarında arka camları sökenleri gördüm ama hasar verip vermediklerini kullanarak anlayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Fabrika çıkışlı araçlarda Transparent şeklinde bir ibareyle ışık geçirgenliği belirtilmiştir. Onlarda bir sorun yok olan bize oldu hocam :)
Hasip hocam aslında ondan bizde de var sanırım transp.%70 min. 43 R yazıyor. Test uygulanmış belli çok az da karartma mı vardır nedir.

Ekli dosyalar

• IMG_20171106_091728.webp
    IMG_20171106_091728.webp
    54.4 KB · Görüntüleme: 58
Geri