Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cam filmleri kendi imkanı ile söken arkadaş varmı acaba?Ben youtube tan biraz izledim..En çok zorlanılan rezistanslı olduğu için arka camlarmış...Dün haberlerde çıkan bir videoyu izledim..Sökme işlemini yapan kişi,''arka camlardaki rezistanstan dolayı onları sökmüyoruz ve trafik polisleride buna bir şey demiyor ''gibi bir söylemde bulundu..Acaba arka camları sökmesek bir sorun olurmu?Bu hafta sonu kendim sökmeyi düşünüyorum..
arka cam dışındaki tüm hepsini rahatlıkla sökersin sadece acele etme yeter yukarıdan aşağıya tek bir tabaka halinde sökmeye çalış camsil, su bilmem ne hiç ihtiyaç duymadım. Arka cam rezidans olayı benim de çok kafamı kurcaladı o yüzden sökmedim normalde göze batmaz önden de görünmez çok kılın birine denk gelirseniz artık o da onun işgüzarlığı. internet videolarında arka camları sökenleri gördüm ama hasar verip vermediklerini kullanarak anlayabiliriz.Cam filmleri kendi imkanı ile söken arkadaş varmı acaba?Ben youtube tan biraz izledim..En çok zorlanılan rezistanslı olduğu için arka camlarmış...Dün haberlerde çıkan bir videoyu izledim..Sökme işlemini yapan kişi,''arka camlardaki rezistanstan dolayı onları sökmüyoruz ve trafik polisleride buna bir şey demiyor ''gibi bir söylemde bulundu..Acaba arka camları sökmesek bir sorun olurmu?Bu hafta sonu kendim sökmeyi düşünüyorum..
Hasip hocam aslında ondan bizde de var sanırım transp.%70 min. 43 R yazıyor. Test uygulanmış belli çok az da karartma mı vardır nedir.Fabrika çıkışlı araçlarda Transparent şeklinde bir ibareyle ışık geçirgenliği belirtilmiştir. Onlarda bir sorun yok olan bize oldu hocam