Benim arabamda film yok camlar orjinal geçen gün polis durdurdu camda film var mı? dedi yok dedim.Eliyle bi de yokladı camı ,devam et dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anlamadığım film yasak, spor son susturucu yasak, xenon yasak...bunları satmak niye yasak değil? Yasaksa gitsinler dükkanları mühürlesinler, her yerde boy boy amerikan cam filmi uygulanır bilmemne yazıyor.
sana keşanda kim ceza yazacak. sen kendi cezanı o jantlarla keşan yollarında kendine kesiyorsun zaten bende anlamıyorum o yuzden kafama eseni yapıyorum. neymiş efendim cam filmi varmış. ben ne zaman çevirme gorsem camımı açar , iç ışığımı yakarım. polis beni goruyormu? evet goruyor. o zaman sorun nedir? neymiş efendim app plaka varmış. ruhsat ile plakam arasında bir farklılık varmı? yok. nedir sorun. bu plakalar izmit/kocaelinde zaten standart.
Benim anlamadığım film yasak, spor son susturucu yasak, xenon yasak...bunları satmak niye yasak değil? Yasaksa gitsinler dükkanları mühürlesinler, her yerde boy boy amerikan cam filmi uygulanır bilmemne yazıyor.
bir yasak varsa tüm vatandaşlar için geçerli olmalı,astrada yasak ama 120.000 euroya X6 alınca siyah cam yasak değil böyle kanun olur mu ya?yasak ya herkese yasaktır,renkli camlı arabayı sokmazsın gümrükten,film sokulmasına izin vermezsin.amaç belli,sade vatandaşın cebinden benzinden-mtvden-ötvden arda kalan 3-5 kuruşuda almak.
Yıllardır anlamadıgım nokta bu..
Film yasak değil çünkü sadece araba camına değil dükkan ev camlarına da yapılabiliyor. Xenon yasak değil eğer far yıkama yükseklik ayarı ve mercek varsa aracınıza xenon takabiliyorsunuz. Egzoza birşey söyleyemeyeceğim
+ bıçak satmak yasak değil ama bıçağı silah olarak taşımak yasak. Şimdi bazı arkadaşlar ne alaka diyecekler ama, önce bazı ürünleri değişik amaçlar için kullananlara bu soruyu sormaları gerekmez mi diye düşünüyorum. Mesela solvent, tiner, baly gibi ürünler. Benim Ankara'da evim bahçe katı ve cadde üzeri olduğu için camlarına zamanında film yaptırmayı düşünmüştüm, o zamanlar film çok pahalı olduğu için (hatta bazı steyşın veya van tipi ticari araçlar arka camlarını naylon defter kapları ile kaplarlardı) yaptıramamıştım. Diğer yandan babamların evi güney cephe olduğu için bütün gün güneş evin içinde. Birkaç sene de bir güneşlik yaptırmaktan bıkkınlık geldi. Şimdi film fiyatları ucuzladığı için bu sene iki evin camlarına da film yaptırmayı düşünüyorum. Gereken malzeme gereken yerde kullanılırsa bence sorun olmaz.Film yasak değil çünkü sadece araba camına değil dükkan ev camlarına da yapılabiliyor. Xenon yasak değil eğer far yıkama yükseklik ayarı ve mercek varsa aracınıza xenon takabiliyorsunuz. Egzoza birşey söyleyemeyeceğim