Cam Filmleri Ağır Kusur Sayıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Donanım seviyelerine göre veya üretim yıllarına göre artık nasıl dersek. Bizim araçlarımızda söylediğiniz gibi %70 geçirgenlik mevcut, film ile geçemeyiz muayeneden ancak bu %70 konusunda bize birşey diyemezler.

Hocam aslında arayışım açılır kapanır perdelerden, bulabilirmiyim tartışılır :)
bebek güneş perdesi denen bir ürün var ilgilenirsen şehiriçinde kullanmam belki ama memlekete gel git yaparken düşünüyorum. Yorumlarda ebatlarla ilgili sıkıntılar duydum o yüzden beklemedeyim yaza kadar.

İçerisini görünmeyecek derecede değişiklik(veya aksesuar takılması)yasak diye biliyorum...

İçerisini görünmeyecek derecede değişiklik(veya aksesuar takılması)yasak diye biliyorum...
biliyorum o yüzden uzun yol için demiştim çevirme vs. gözüktüğü zaman çıkarmak için

Basın açıklaması yaptılar her taraftan farklı ses çıkınca. Fabrika çıkışlı renkli cam hariç yapılan (arabanın içerisini göstermeyi engelleyici) her şeyin yasak olduğunu özellikle belirttiler. Yani olay sadece film değil perde yada güneş girmesin diye çekilen gazeteler bile yasak. Tabi Türkiye'de son yıllarda görülen basın açıklamaları sonradan yanlış anlaşıldı diye başka şekilde söylenebiliyor. Bu yüzden bu açıklamanın yazılı olarak dağıtımını bekliyorum. Takipteyim.

Dün aracın tüm camlarındaki filmleri kendi çabamızla söktük(Saç kurutma makinesi ile gayet kolay söküldü)..Sn Cumhur başkanıda yeniden çalışma başlatılmasını istemiş..Buyrun burdan yakın....

Ben şahsen muayene gelene kadar sökmeyi planlamıyorum. Cumhurbaşkanımızın talimatı sonrası ne olacak bakalım. Benim beklentim çok koyular hariç izin verecekler.

eyy film takılı araba sahipleri. Sizlere sahip çıkacağız :) şaka bir yana, sabah liseye girişin yine değiştiğini öğrenince film yasağıda haftaya değişir gibi geliyor. Gece rüyada gördüklerini sabah kanunlaştırdıklarından ciddi ciddi şüphe duymaya başladım. Bir ülkenin düzeni lego gibi zırt pırt değişirmi. Biraz siyasi oldu kusura bakmayın ama ülkemizin gerçeği bunlar.

Jet hızıyla değişimler devam ediyor güzel ülkemde.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklaması:
"Cam filmi bugün tamamen yasak. O yasak kalkıyor. Belli bir standart geliyor. Ön, arka, yan camlarda ne kadar olacak, kimler üretebilir… Her şeyin yukarıdan aşağı standardize edildiği bir süreci arz edeceğiz.
Cezaları 8-10 gündür tamamen kestik. Bir tane ceza kesilmeyecek bu konu aydınlığa kavuşana kadar. Talimat verdim bu konuda"

Geri