Muayenede cam filmleri mahfoldu :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lüks aracların çevirmeden bu kadar kolay geçme nedenini bence hep merak ediyorum.

arkadsım sanada geçmiş olsun ama o filmin 1 numara olduguna eminmisin lazerli dedigin cam filmi ayna gibi duruyor çok dikkat çekiyor siyah filmin 2 numarasından beter o.

illa çektircem diyorsan 1 numara siyah çektir zaten çogu aracın orjinal renkli camları o tondadır sorun çıkma ihtimali çok az.

bugün yine aynı şey oldu gözümün önünde ,peugeot 106 yı polis çevirdi film yüzünden ama yanında duran range rovera bakmadı bile,işim olmasaydı durup soracaktım valla nasıl çifte standart bu böyle diye:mad:

valla bu sıcaklardan bende yaptırcağım ama polisle uğraşmak isemiyorum... ama ön camın üzerine kesin şerit gibi çekeceğim. akşam güneş batarken corsann siperlik kısa geliyor koltuklarda gömülüyon zaten altıma yastık koyacağım yada siperliğe karton takaam:)

ya abi zoruma giden be nsokağa bakıyorum oyle 3 5 degil 100 lerce arac sahip bu filme. yasak ama polis bişey demiyor. ya adamlar 3 4 numara filmle hemde on cam vs kapatıyolar içeriyi ama hala bişi yok. ya 1000 lerce arac cam film yaptırırken filmcilere bişey denmiyor. bu araclar trafikte ceza yemiyor ama işte arada 1 2 denk geliyo. nasip işi bu yaa

Ah bu polisler ... bakıolar ki adam tehlikeli veya makam mevki sahibi değil 3 numara film isterse boya atsın camlara yinede bişi demiolar ama bizim gibi vatandaşı bulduu zaman acısını bizlerden çıkarıolar ne ala memleket !

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim polislerin yazdığı ceza tutarlarını maliye sadece tahsil eder hazineye aktarılmaz.Tutarların %82 si sosyal yardımlaşma kurumlarına dağıtılır.Geriside Diyanet başkanlığından tutunda Trafik eğitim ve araştırmaya diğer bazı kurumlara aktarılır. Yani diyeceğim devletin paraya ihtiyacı var ondan işleri sıkı tutuyorlar gibi tanımlamalar doğru değil.

Filmden canınız yanıyorsa ve devamlı masraf ediyorum diyorsanız(E) belgeli renkli camları alın ruhsatada işletin olsun bitsim bakalım o zaman kim size ne diyebiliyor.Burda hem hatalı bizleriz ama yakınanda biziz.

Ben bakıyorum artık eskisi gibi değil bu işler herkes işini yapıyor yakınmamak lazım bu konuda yollarda 25 milyon araç ve bildiğim kadarı ile 15 bin trafik polisi.Herkesesin peşinden koşmak zor :)

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim polislerin yazdığı ceza tutarlarını maliye sadece tahsil eder hazineye aktarılmaz.Tutarların %82 si sosyal yardımlaşma kurumlarına dağıtılır.Geriside Diyanet başkanlığından tutunda Trafik eğitim ve araştırmaya diğer bazı kurumlara aktarılır. Yani diyeceğim devletin paraya ihtiyacı var ondan işleri sıkı tutuyorlar gibi tanımlamalar doğru değil.

Filmden canınız yanıyorsa ve devamlı masraf ediyorum diyorsanız(E) belgeli renkli camları alın ruhsatada işletin olsun bitsim bakalım o zaman kim size ne diyebiliyor.Burda hem hatalı bizleriz ama yakınanda biziz.

Ben bakıyorum artık eskisi gibi değil bu işler herkes işini yapıyor yakınmamak lazım bu konuda yollarda 25 milyon araç ve bildiğim kadarı ile 15 bin trafik polisi.Herkesesin peşinden koşmak zor :)

Ha renkli cam ha filmli cam amaç karatma değil mi ne farkediyor? o zaman filmi ruhsata işlettirsinler. Ekstra masraf cıkarttırmak iş mi yani. Ben ce bu işin adil bi yanı yok. ya herkese yasak ya herkese rahat.

Ha renkli cam ha filmli cam amaç karatma değil mi ne farkediyor? o zaman filmi ruhsata işlettirsinler. Ekstra masraf cıkarttırmak iş mi yani. Ben ce bu işin adil bi yanı yok. ya herkese yasak ya herkese rahat.

evet amac karartmak fakat onun da bir onunda bir oranı var. Şuan hatırlamıyorum fakat %15 ~ 25 mi neydi. Zibil gibi kapkaranlık değil. Şimdi Filme atıyorum %25 oranında izin verilip ruhsata işlense herkes %25 oranında yaptırıp ruhsata işletecek sonrada üzerine zibil gibi kapkara film çekecek yanlışmıyım? işte bunun için hiç izin verilmiyor

evet amac karartmak fakat onun da bir onunda bir oranı var. Şuan hatırlamıyorum fakat %15 ~ 25 mi neydi. Zibil gibi kapkaranlık değil. Şimdi Filme atıyorum %25 oranında izin verilip ruhsata işlense herkes %25 oranında yaptırıp ruhsata işletecek sonrada üzerine zibil gibi kapkara film çekecek yanlışmıyım? işte bunun için hiç izin verilmiyor

Bizde bu abartma huyu olduktan sonra onu da yaparlar :D.

devlete en saygılı görünüp de, devletin koyduğu kuralları en çok sorgulayıp kendine yontan millet biziz herhalde.
biyere kural yazılmış yasak edilmiş; daha siyah camlı olan araç var diye, her tarafta filmli araç var diye haklı çıkmayı beklemek yersiz.

Bizde bu abartma huyu olduktan sonra onu da yaparlar :D.

savaş abi ben camcıya gittim. Beğendiğim renk tonunda değildi. Dedim yeşil değil siyah istiyorum. Adam sorun değil dedi sen ruhsata işlet yarın gel Tüm camları simsiyah yapalım nasılsa ruhsata işletilmiş cam var. Polis hiç bir şey diyemez dedi. Ben ne diyim şimdi :D

savaş abi ben camcıya gittim. Beğendiğim renk tonunda değildi. Dedim yeşil değil siyah istiyorum. Adam sorun değil dedi sen ruhsata işlet yarın gel Tüm camları simsiyah yapalım nasılsa ruhsata işletilmiş cam var. Polis hiç bir şey diyemez dedi. Ben ne diyim şimdi :D
Bence hiç birşey deme daha iyi :D, yoksa sinirin bozulacak ağzından kötü bir söz çıkacak durduk yere günaha gireceksin.

Geri