Ynt: Cam rüzgarlığını nasıl sökebilirim
greatt
greatt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UnStabLe link' Alıntı:Bizim yüzümüzden arkadaş üye otomobillerine aracının fotolarını koydu herkes olmamış yok beğenmedik vs dedi sonra böyle oldu işte çok iyi olmuş pırıl pırıl eline sağlık kardeşm 045thumbsup
Valla sigarayi birakmamis olsam ruzgarlik olmadan araba surmezdim. Oyle islevsel oluyor ki sigara icenlere :-Dmucahitduran link' Alıntı:Bu şekilde mükemmel durmuş. Elinize sağlık. Cam rüzgarlık düşünen arkadaşlar varsa (tabi zevk meselesi) ibret olsun bu konu
Bende uzun yola giderken artık dayanamaz sağda durur bir sigara yakardım. Hatta arkadaşın beyaz Connect'i vardı, otobanda falan biz sağda sigara içmeye durduğumuzda görenler radar sanıp yanımızdan yavaş geçerlerdi.mucahitduran link' Alıntı:Günde 2 paket sigara içiyorum ama astramı aldığım günden beri içinde sigara içmiyorum Ankara-istanbul yolda giderken 100 km'de 1 sigara içmek için duruyorum
Aydn link' Alıntı:Bende uzun yola giderken artık dayanamaz sağda durur bir sigara yakardım. Hatta arkadaşın beyaz Connect'i vardı, otobanda falan biz sağda sigara içmeye durduğumuzda görenler radar sanıp yanımızdan yavaş geçerlerdi.