Centrafuse aracımda kullandığım yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet epey bir aksesuar var ama çoğu via kartlar için. Yurtdışında da Via epey çok kullanılıyor. İntel olarakda çift çekirdekli atom işlemcisi olan modeli tercih edilmesi daha iyi olur kanaatindeyim. En azından pc toparlama yoluna gidersem bu kartı tercih edeceğim. Kendi üzerindeki ekran kartı fena değil ama düşük profil ve fansız bir ekran kartı eklenmesi daha iyi olur. Oyun ve hd rip film izlemek açısından. Laptop ekranlarının normal pc ye bağlanma olayını bir çözebilsem. Harici vga girişli lcd ekranlara nazaran daha hafif ve ince olmaları avantajlı. Ayrıca önlerine uygulayabileceğiniz dokunmatik film tabakasıyla dokunmatik olayı da çözülebiliyor. Ama baya zor bir iş gibi. Benim aklımdaki sistemin içeriği biraz farklı olduğundan laptop ekranlarını düşünmüştümde.

ben invertörle olayı hallettim orta kalite 100-150 milyona bir invertör işinizi görür dc to dcd lerle uğraşmanıza gerek kalmaz

Bu programı görünce aklıma LPG sisteminin programınıda ekrandan görebilirmiyiz diye geldi. Centrafuse e enterge olur mu yaksa kendi başına Notebook taki gibi bağımsız mı calışır. İki yazılım oluşturup normal kullanım ve performanslı kullanım olarak isteğimize göre yükleme yapabiliriz.
Bu konu bayağı bir geliştirmeye açık car pc alsak mı ne :)
Ama sağlam bir sistem için 1000 usd gider gibime geliyor.
Complete Mini ITX Carputer w/ D945GCLF2, M2-ATX, 2G RAM
+in dash one din touch screen+bluetooth+GPS-Navi+Camera+30Gb Solid State Hard Drive+Internal 802.11 B/G Band Wifi- External anten + ...

car pc ler invertör derdini ortadan kaldırıyor az elektrik çekiyor arabaya zararı olmuyor dc to dc lerde zaten voltaj düşürme amaçlı kulllanılıyor diye biliyorum ama bunlara girilirse büyük paralar bunlar avrupa amerikada bile 400-500 dolardan başlıyor adam gibileri o yüzden makulu yapılabilir olanı en ideali bence

Gerci cok pahali denemez sifirlari bunun iki kati. Ancak bu biraz cakma gibi, merso, audi ve bmw nin arabalari icin kendi uretimleri interfaceler var, direk ekrandan kullanabildigin, cikislari ve girisleri boyle cakma olmayan.

peki arkadaşlar çok güzel bi paylaşım bu teşekkür ederiz emeği geçenlere
1) Hangi opel modellerde çalışır.
2) programı nerden ve nasıl temin ederiz (free olarak :) )
elm327 daha sonra almayı düşünüyorum en azından ön hazırlık yapmak isterim:D !!!!

97 ve sonrası obd 2 soketi olan arabalara bağlanıo

Hakan senin ELM 327 hangi versiyon türkçemi ingilizce mi, bu cihazdan olacak arkadaşlara ne tavsiye edersin. Bu ve bunun gibi OBD 2 okuyan cihazlarınette görüyoruz. Fakat hangisi iyi kullanışlı , hangisi daha üst düzey marifetli veya cetrafuse uyumlu. Bu konulara sen ve bu cihazı kullanan arkadaşlar cevap verirse diğer arkadaşlarımız için yol göstermiş olursunuz.

Selamlar,

Geri