Centrafuse aracımda kullandığım yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakan arkadaşıma katılıyorum şahsen çin yapımı hiçbir şeye inanmıyorum ingilizlerin dediği gibi ucuz mal alacak kadar zengin değilim benim sorum yukarda linkleri verilen ebay dan alınacak malların gümrük maliyetlerini, ilk defa mal sipariş edecek benim gibiler için açıklayacak bir arkadaşımız varsa sevinirim.

tamam sozberk arkadaşım emeğimize duyduğun saygı için teşşkkür ederim ben uzatmıycam artık konuya geri dönmek istiyorum

bu bluetooth hakkında çözüm bulan bir arkadaş olursa paylaşssın lütfen cepden bilgisayar vasıtasıyla konuşabiliceğimiz bir progam bilen varsa buraya yazarsa çok sevinirim

yusufer 55

Arkadaşım ebaydan almana gerek yok türkiyede de toplarsın itx kasa alman şart değil mini kasa al yada ekransız laptop alabilirsin ikinci el

Son düzenleme:
Hakan arkadaşıma katılıyorum şahsen çin yapımı hiçbir şeye inanmıyorum ingilizlerin dediği gibi ucuz mal alacak kadar zengin değilim benim sorum yukarda linkleri verilen ebay dan alınacak malların gümrük maliyetlerini, ilk defa mal sipariş edecek benim gibiler için açıklayacak bir arkadaşımız varsa sevinirim.

Bu konuda iki yöntem var. Tabii sipariş aşamasına gelince:

1- Düşük fiyat ve hediye yazdırarak etik olmayan bir yöntemle gümrük ödemeden almayı denemek
2 Garantiye yatıp beyan edilen tutar üzerinden %10 gümrük vergisi ödeyerek almak. Bence bu daha mantıklı

evet o yöntem ancak bayramlarda geçerli olur ama bunuda belirtelim bayram hediyesi babında öyle geliyor devlet böyle bir izin vermiş onun dışında 100 euro limiti var ve belli bri ağırlık limiti var esasen gümrükdeki adamın kıllığına kalmış bir şey ama bu tür şeyleri türkiyedede çok ekonomik fiyatlara yaparız ebaylardan almana gerek yok

ben mesela bak thermal take in-dash monitörümü türkiyeden aldım nedenide ebayla arasındaki fark 60 milyondu 60 milyon için sıkıntıya girip aklım kalıcağına hemde garantiside yok gittim dükkandan 2 yıl garantiside var aldım

evet o yöntem ancak bayramlarda geçerli olur ama bunuda belirtelim bayram hediyesi babında öyle geliyor devlet böyle bir izin vermiş onun dışında 100 euro limiti var ve belli bri ağırlık limiti var esasen gümrükdeki adamın kıllığına kalmış bir şey ama bu tür şeyleri türkiyedede çok ekonomik fiyatlara yaparız ebaylardan almana gerek yok

ben mesela bak thermal take in-dash monitörümü türkiyeden aldım nedenide ebayla arasındaki fark 60 milyondu 60 milyon için sıkıntıya girip aklım kalıcağına hemde garantiside yok gittim dükkandan 2 yıl garantiside var aldım

Hakan senin monitörün touch screen olanı türkiyede kaç para sen araştırmışsındır.

ben mayısda aldım 350 ye ama şu anki fiyatı nedir bilmiyorum malum o zaman dolar 1200 dü şimdi oldu 1600

Bayramlarda ve yılbaşında kişiiden kişiye gönderilerde muafiyet 300 euro. 500 euroluk bir şey alırsanız onun 200 eurosu için 20 euro vergi ödersiniz.
Bunu dışındaki dönemlerde muafiyet 100 euro. 500 euroluk bir şey alsanız 400 eurosu için 40 euro vergi ödersiniz. geçenlede 150 euro olması için kanun tasarısı vardı sonuç ne oldu bilmiyorum

Burada dikkat edilmesi gereken gönderinin ptt ile teslim alınacak şekilde ayarlanmasıdır. UPS DHL FEDEX gibi özel şirketlerle teslimat yaptırısanız bir 500 euro daha ödersiniz.

Rakamlar örenktir. Hesaplama doğrudur.

Carpc ile ilgili malzeme bulabileceğiniz yerli bir siteyi sizlerle paylaşmak istedim. Bu işe ilk niyetlendiğim zamanlarda yaptığım araştırmalar sırasında bulmuştum.
http://www.merpazar.com/asp/index.asp

Birde Carpc toparlamayı düşünüyorsanız Dc to Dc Psu kullanmanızı öneririm. Yurdumda kaliteli bir psu bulmanız zor. Bu parça için yurtdışı temin şart gibi.
Bu işin en iyisi Opus diyebilirim ama biraz tuzlu.
Kaliteli ve işlevsel olarak M2 ATX var. Fiyatı 100 dolar civarı.
Bu psuların Kontakla otomatik açılıp kapanma ve akü koruma gibi özellikleri var.
İyi ingilizcesi olan arkadaşlar için.
http://www.mp3car.com/vbulletin/power-supplies/

Son düzenleme:
evvet şenol bu işin çözümü merpazar da ben oradan hallettim.12v dc to dc konusunda da siteyi tam incelersen bulabilirsin. çok fonksiyonlu değil ama yinede iş görüyor
http://www.merpazar.com/asp/listgroup.asp?group=TTT mini itx aksesuarlar bölümünde daha neler var incele

Geri