navi içinde nokia maps'i kullanmanız hata. Nokia'nın işi gps programı değil ki, nokia gps'ini koyar, program size kalmış. garmin yükleseydiniz keşke. en ufak sokaklara kadar detaylı gösteriyor.
fotoğraf konusunda haklısınız, özellikle karanlık ortamlardaki çekimler çok fena.
Gökhan'ın dediği gibi foto mak. taşıma imkanı olmadığı acil durumlarda kullanılır.
internet ile ilgili yaşadığınız sorunu da az buçuk tahmin ediyorum.
telefonun kendi tarayıcısı flashları göstermiyor. onun için de skyfire kurmalısınız.
bunlarda basit şeyler, skyfire kurmak 1 dk. bile sürmüyor, garmin de 5-10 dk arası değişir.
sonuçta adamlar bu imkanları sağlıyor.
sizin yaptığınızı otomobile uyarlarsak, sürekli şehiriçi evden işe işten eve kullanım için 3.000-4.000 cc araç almak gibi birşey olur sanırım. o motorla yapabileceğiniz çok şey var ama şehiriçinde kullanıp çok yakmasından şikayet etmek gibi birşey oluyor sizinki
Bu kısım bana itafen yazılmıştı sanırım =)
Evet, tabi iphone daha iyi sonuç veriyordur. Abimde de var az çok biliyorum. Ancak telefon bana göre bir iş değilmiş. Nokia 1203 tam benim aradığım, hızlı pratik, düşünce bir şey olmuyor, çalınsa dert değil.
Benim hayatım zaten elektronikler içinde geçiyor. Bana göre bir şeyi aldığında çalışmalı, araştıra araştıra ordan bunu yükle şurdan şunu şeklinde olmamalı. Nitekim gps i hic bir zaman çalışmadı. Küçük ekran çok zor geldi bana. Iphone olsaydı da boyle olcaktı. Ama tabii yanınızda taşımak pratik bir durum. Bu saydığım olumsuzluklar sadece bana göre olumsuzluk, kendime adıma yazdığım şeyler tabi. Yeni cihazlar çözüp öğrenmeye vakit ayıramıyorum.