chery otoları hakkında

selcukakinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar şimdi nette gezinirken gördüm. bu meşhurrr çinli chery otoları türkiyede satışa çıkmış. ya adamlar çooookk mu dandik yaptılar bu arabaları. tip, döşeme, konfor flan fena gözükmüyor. fiyatlar ise gerçekten ucuz. nasıl iştir bu

ya kardeşim şaka bir yana dahala inceliyorum. arabalar deri döşeme flan dahil max 24 bin ytl. bide bunun pazarlığı var. 23 e flan alırsın. şoktayım. şu anda türkiye deki bir çok firmanın bu özelliklerdeki otomobili 30 dan aşağıya yok. adam 24bin ytl demişş. akla gelen 2 şey var. ya aşırı kalitesiz araçlar ya da çindeki işçilik ucuzluğu bu

abicim cherry boss çok güzel ben beğendim görünüş olarak 10 numara! gelsin bakalım tr ye şöle bi 8-9 ay geçsin çıkar foyaları! eğer hakkaten sağlamsa alırım o arabayı! çok beğendim!..

bence bu arabalar fos çıkar.Türkiye şartları ağırdır.Avrupada falan gider belki.

cerryler değilde ssangyyoun mu ne bişey var. onu inceledim geçen x5 halt etmiş walla

yalnız o ssangyyoung bayaa pahalı bir araç.. mercedes motoru ve şanzımanı var demişlerdi.

tip rezalet onda :)

Geri