chery otoları hakkında

Ssang Yong Kore markasıdır, Çin değil. Fabrikası Güney Kore'dedir.

%51'i Çinli bir firmaya ait sadece, onlar da daha yeni aldılar.

Bu arada Ssang Yong ikiz ejderha demek, gereksiz bilgisini de verelim :)

Ssang Yong Kore markasıdır, Çin değil. Fabrikası Güney Kore'dedir.

%51'i Çinli bir firmaya ait sadece, onlar da daha yeni aldılar.

Bu arada Ssang Yong ikiz ejderha demek, gereksiz bilgisini de verelim :)

ordaki görevli mersedesin falan filan dedim ama bilmiyorum tam

bence bu chery ler çok satacak Türkiye de. 3 yıl garantili birde otolar. fazla para vermeden çok özellik isteyenlere çok hitap etcek bence

valla kendi şahsıma üste para verseler almam... teneke ondan sağlam kazasını bi izleyin belinize kadar kırıklar koltuk bile durmuyor yerinde... allah korusun bırakın sağ çıkmayı insan ölmek için dua eder kaza yapsan... hakikaten test sonucu 0 sıfır hemde kocaman bir sıfır 0... görünüm ve özellik güzeldir bişey diyemem ancak güvenlik sıfır... saygılar,

bizim dibimize bayi açmışlar gidip inceledim bi tane jipi bi tane binek arabası vardı özellik olarak ne varsa koymuşlar ama bariz bir malzeme kalitesi düşüklüğü olduğu açık işçilikte aynı oranda çok kötü aracın görünmeyen kısımları (kapıların iç kısmı vs.) sanki sprey boyayla boyanmış gibi binek arabası alia nın arka kısmında 1.83 boyum olmasına rağmen kafamı eğmek zorunda kaldım koltukları aşırı yukarıda yapmışlar ama aracın ön konsolu filan gayet güzel jipinin de en dikkat çeken özelliği ön koltuk kafalarının arkasında bile lcd ekran bulunması güvenlik konusunda umarım ben haksız çıkarım umarım sağlam araçlardırda kuş serisinde olduğu gibi insanlarımız yok yere hayatını kaybetmez

Ben Çin otolarının bu kadar kötülenmesine karşıyım arkadaşlar...

Adamlar sonuçta daha yeni girdiler işin içine.Minimum da olsa bir güvenlik elde etmişler ki piyasaya sürüyorlar. Ülkemizdeki birçok teneke yığınından daha iyi olduklarını düşünmek istiyorum. Ayrıca çıkartılan araçlar yerinde saymacaktır. Her geçen yıl güvenlik de dahil birçok konuda geliştirilecektir.

Yılardır kendi arabamızı üretmemiş olmamız bir yana dursun; Avrupa'nın ağzının içine bakıyoruz. Bir arabaya ne fiyat çekilirse çekilsin "Sonuçta Avrupa'dır" deyip gözümüzü kırpmadan alıyoruz. Bana göre son derece güzel araçlar olan Honda ve Toyotalar bile son dönemde güç bela tutuldu ülkemizde.

Hülasa, Avrupa'nın ürettiği araçlar güzeldir, kalitelidir, doğru. Ben de sonuçta bir Opel'e biniyorum. Fakat bu Asya ülkelerinin dandik araçlar yapacakları anlamına gelmiyor.

Adamlar piyasaya yeni girdi. Önce bir tanıyalım. Birkaç yıl geçsin. Eksiklerini görelim. Güvenlik yönünden gerçekten beş para etmezlerse millet gerekeni yapar zaten. Ama araçları hiç görmeden, fiyatlarına bakmadan, günlük hayatta kullandığımız küçük ve kalitesiz çin mallarına bakarak hüküm vermeyelim.

Son olarak 24 bin liraya LCDli, deri döşemeli araçlar yazılmış. Handi araç firması bunu sağlıyor. Kötü "tata" bile en ucuz aracını neredeyse bu fiyattan veriyor. Avrupa'nın dünyaya dayatmış olduğu fiyat politikasını protesto ediyorum. Çinli arabaları da sonuna kadar destekliyorum. En azından bir 5 yıl süre tanınmalı adamlara. Bu işin altından kalkacaklarına eminim...

bu arabalar fiyatları açısından türkiyede bomba etkisi yaratır ama saglam olduklarını düşünmüyorum euro-ncap testini görmeden de aksini düşünmem

merak ettım google da aradım
kaza yapınca boyle oluyomus :confused:

cherryrd7.png

şu an piyasa berbat olduğu için pek satılmıyor bence. vatandaş alacak bunlardan.ben de hayatta alınmaz, delilik, o arabaya binip yola çıkmak bile bile ölüm riskine girmek diyordum. geçenlerde bu sohbeti yaparken birisi aynen şöyle dedi "abi iyi güzel diyorsunda, mesela tata var, araba kaliteli değil ama turbo dizel, abs klima vs herşeyi var, 2.eli 10 milyar. şahin, doğan bundan dahamı iyi, dahamı güvenli, alır binerim ben" dedi. bana da diyecek bişey kalmadı :)

Geri