Classic 3 tamam mi devam mi ?

senturkorkun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opelin türkiye hariç diğer sitelerinde astra classic 3 modelini göremedim , 2011 son üretimi mi olcak yoksa çıkmaya devam edecek mi ? 2. el fiyatına etkisi olcak buyüzden merak ediyorum?

Satış temsilcilerinin söylediklerine göre en az 5 yıl daha üretim bandında olacakmış...

Ben 2013 ün 2. yarısına kadar üretilecek diye biliyorum

ingiltere,fransa,almanya,italya,hollanda,ispanya,isviçre,avusturya,irlanda,portekiz de hb ve sedan yok sadece gtc modelleri var. piyasadan çekmişler sanırsam... 4yıl daha çıkaracaklarını sanmıyorum bize bayiden 2011 son gibi bi sallamada bulunmuşlardı ama her bayii kendince atıyor sanırsam:D:D

yok bence bir onceki kasa da ki gibi olur, astra g de h cikinca klasik adiyla devam etmisti, bence bir 4 yil devam eder.

astra g classic in 2012 ye kadar sözleşmesi vardı sırbistandaki fabrikayla.. türkiye ithalatını durdurdu astra j çıkınca

111 yıl serisinden sonra donanım azalacak mı artacak mı esas merak ettigim bu

ne onemı var kı uretılıp uretılmeyecegının. uretılmedıgı anda bu kasayı almakısteyenler ıcın son uretım yılı sıfır gıbı olacak :) sahsen cok takılmıyorum bu mevzuya. arac temızse alıcısı herzaman bulunur ederıne.

Geri