C'mon da yeni birsey daha kesfettim

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
camları acınca havalandırmadan hava geliyor ufluyor kapatınca camları hava gelmeside kesiliyor cok guzel bişey camı az aralasan bile ufluyor kapanınca kesiyor :good:

deneyelim

Bunun corsa d nin bi artısı olduğunu sanmıyorum. Zaten genelde arabalarda fan kapalı olduğu zaman bile ızgaralardan bir miktar hava girişi olur. Yolda giderken cam açınca bu hava girişinin artmasının nedeni, cam açıldığında aracın içindeki basıncın düşmesi (Cam açınca içerdeki hava dışarı çıkar) havanın da bu basıncı dengelemek için ızgaralardan içeri girmesi. Yani herhangi bir elektriksel - mekanik durum yok. Tabi bu benim fikrim.

alakası yok benm vectra da var o..

sigara içen bilir. camı aralayınca dumanı nasıl çektiğini... aynı mantık buda.

camı aralayınca daha fazla hava emiliyor havalandırmadan.

enteresan

Bunun corsa d nin bi artısı olduğunu sanmıyorum. Zaten genelde arabalarda fan kapalı olduğu zaman bile ızgaralardan bir miktar hava girişi olur. Yolda giderken cam açınca bu hava girişinin artmasının nedeni, cam açıldığında aracın içindeki basıncın düşmesi (Cam açınca içerdeki hava dışarı çıkar) havanın da bu basıncı dengelemek için ızgaralardan içeri girmesi. Yani herhangi bir elektriksel - mekanik durum yok. Tabi bu benim fikrim.

kesinlikle :good:

kafa bulandırmayın yaw :D

valla ciddiye alan olur :kop:

Geri