C'mon Denge!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracımın serviste olması nedeniyle bir diğer opelimizi yani 2000 model 1.6 astra g sedan aracımızı kullandım. Corsanın viraj kabiliyeti çok zayıfmış diyordum hep. Her zamanki virajımda "Corsayı sürekli kaydırıyorum orda" astrayı bir deniyim dedim nasıl bir tepki verecek diye. çok ilginçtir ki çok rahat bir şekilde kaydı astra. belkli psikolojiktir ama aynı hızla aynı şekilde girdiğim virajda astra arkayı ç.ok rahat savurdu. hatta corsadan bile rahat savurdu (Yanılıyor olabilirim). Corsanın 1160 km olmasının etkeni çok büyük tabikide :)

Savrulan arabaların herhangi bir kusuru oldugunu sanmıyorum böyle denemelerden en yakın zamanda vazgeçersiniz umarım

Corsa D kullanmadım ama Astra G nin çok daha iyi yol tutacağına emininim dizel corsa nın zaten motorunun ağırlığından dolayı ağırlık merkezini astra G deki kadar iyi ayarlayabildiklerini zannetmiyorum bunun dışında astra G corsa d den daha basık bi araba yanlışım yoksa bununda + bi avantajı olacağına inanıyorum bunun dışında ESP bulunmayan Astra H ile Astra G nin yol tutuşunda bir farklılık yok bence bunların dışında da senin kullandığın astra g nin lastiklerinde veya amortisörlerinde bi sorun olabilir kendimden biliyorum çok sert girdiğim virajlarda bile önden savrulması çok zor oluyor

niye bu kadar polemik yaratıldı ki? ben başımdan geçen olayı söyledim. lastikler corsanın lastiklerine göre 10000km daha eski. belki onun etkisi wardır. belki astranın arka yaylar mefta olmuştur bişey olmuştur. ben başımdan geçen olayı söyledim iki arabayı birbiriyle kıyasladıktan sonra o daha iyi bu daha iyi demedim hiçbir zaman. her yazımda okuyabilirsiniz corsa d lerin virajlardaki performansını hiç beğenmiyorum diye. yani corsa d nin yol tutuşu astraya 1000 basar gibi bi lafta etmedim. Benim uzun zamandır memnun olduğum araba yol tutuşuda iyidir performansıda iyidir dediğim araba (astra) o virajda corsa kadar rahat arkayı salınca şaşırdım sadece o kadar.

weSti555 abicim, o virajdada her hafta 3-4 kaza çok rahat oluyor. eğer o virajı bilmeden 40la bile girseniz illaki kayıyorsunuz. ben başımdan böyle bir tehlike atlattım yanılmıyorsam 45km civarı ile astra ile girdim yine çok rahat bi şekilde kaydığını gördüm. ben araçların viraj performansına göre yıldız vermiyorum. televizyon program filanda çekmiyorum.
Bu kadar fanatik olmayın arkadaşlar, bi laf söyleyince bu kadar kolay patlamayın. ben tespitimi söyledim bitti. hanginiz corsa d kullandınız da bana karşı sert çıkıp o kötü bu iyi diyebiliyosunuz ki?

niye bu kadar polemik yaratıldı ki? ben başımdan geçen olayı söyledim. lastikler corsanın lastiklerine göre 10000km daha eski. belki onun etkisi wardır. belki astranın arka yaylar mefta olmuştur bişey olmuştur. ben başımdan geçen olayı söyledim iki arabayı birbiriyle kıyasladıktan sonra o daha iyi bu daha iyi demedim hiçbir zaman. her yazımda okuyabilirsiniz corsa d lerin virajlardaki performansını hiç beğenmiyorum diye. yani corsa d nin yol tutuşu astraya 1000 basar gibi bi lafta etmedim. Benim uzun zamandır memnun olduğum araba yol tutuşuda iyidir performansıda iyidir dediğim araba (astra) o virajda corsa kadar rahat arkayı salınca şaşırdım sadece o kadar.

weSti555 abicim, o virajdada her hafta 3-4 kaza çok rahat oluyor. eğer o virajı bilmeden 40la bile girseniz illaki kayıyorsunuz. ben başımdan böyle bir tehlike atlattım yanılmıyorsam 45km civarı ile astra ile girdim yine çok rahat bi şekilde kaydığını gördüm. ben araçların viraj performansına göre yıldız vermiyorum. televizyon program filanda çekmiyorum.
Bu kadar fanatik olmayın arkadaşlar, bi laf söyleyince bu kadar kolay patlamayın. ben tespitimi söyledim bitti. hanginiz corsa d kullandınız da bana karşı sert çıkıp o kötü bu iyi diyebiliyosunuz ki?

:good:

her forumda oluyorzaten bu. MEsela Volkswagen ile ilgili bir sitede. Birisi Jetta hakkında kötü bir yorum mu yaptı hemen jetta sahipleri atağa kalkıyo. Abi adam savaş açmıyoki. Sadece yaşadığını beyan ediyo. Neyse konu yalan olmuş zaten başka bişi demek gerekmiyo.

her forumda oluyorzaten bu. MEsela Volkswagen ile ilgili bir sitede. Birisi Jetta hakkında kötü bir yorum mu yaptı hemen jetta sahipleri atağa kalkıyo. Abi adam savaş açmıyoki. Sadece yaşadığını beyan ediyo. Neyse konu yalan olmuş zaten başka bişi demek gerekmiyo.

Abi benim astraya karşı hiçbir karalamam yok ki. neden karalıyim. sürekli o arabaya biniyorum zaten. 2000 yılından beri hem astra hemde vectra var. en son 2007 yılında aramıza corsada katıldı.
Neyse sağlık olsun :) bu konuda kapanmış olsun. Bu arada astramızında maaşallahı var 220.000de. araç eskidiğini hissettiriyo ama büyük bir sorunu yok. ufak tefek yol bilgisayar ekranındaki bazı kayıplar gibi şeyler var. öyle aşırı derecede bir sorun yok

anlayorum ben sen burakcım. olur boşver.

valla ben 60 yazılan viraja 90 la giriyom yine de kayma olmuyor

benim gtc ile bu gün kocaelinde oturuyorsa bilir kuruçeşme gişelerinin oradan sağa dönülür babamın elegance ile 100-110km anca oluyodu bununla 150 km ile girdim korkarak ama tık yok arabada

Geri