C'mon Denge!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewet arkadaşlar geçen gün otobanda astrayı limitlerinde denedk k@lken ile birlikte co-pilotluk yaptı saolsun.şehir içinde son derece makul bir hızla seyrettik(50km gibi).astra dengeli gidio ama arkayı çabuk bırakıyor(150km ile 4şerit kayarken bi sarsılmaya başladı, 3şerit daha kayıyim derken arkayı bıraktı ama çok şükür ki toparlayabildim)97model merco c200 ile karşılaştırılınca c20ün çok daha rahat gittiğini belirtti(focusta da benzer şeyler gözlemliodm)ama gerek yüksek hızda gerekse ilk manevralarda çok dengeli geldi bana sadece arka arkaya girdiimde dengesizleşiyor.aracımda da sorun olabilir özellikle sola yaptıım manevralarda sağa dooru arkasını daha erken bırakıyor.(focusta arkadan kayma yerine önden kayma yapıyor bu arada ki limiti 195 lastiklerinde bile 30 km daha yüksek).bu tip paylaşımların yasak lduğunu biliyorum tehlikeli yaptığımız şeyler farkındayım o yüzden her türlü eleştiriye açığım(abartılmaması kaydıyla), sadece konunun kapanması için yazdım.hb ler bu konuda farklı olabilir çünkü arkası sedan kadar kalkık we uzun değil...

Paylaşımın için teşekkürler. Gerçektende tehlikeli bir iş yapmışsın. Ama insan bi yerdede aracın sınırını bilmek istiyor. ne kadar güvenli ne kadar tehlikeli veya aracın neler yapıp neler yapamayacağını bilmek istiyor. Bol bol araçların test edildiği programları izlemek lazım sanırım. yada pistte denenmişleri görmek.

ahhh ahhhh pise gidecek kadar waktimiz yoktu.aklıma gelmişti daha önceki günlerde ama bir kere gittik piste bikaç araç normal trafiğe göre daha zor pistte gitmek.wirajların keskinliğini kaçırmıştım bikaç kez.bunda işim otoban olduğu için rahattı anlamsız frene basan çok olmaz takip mesafeleri yeterince uzun die düşündüm we geniş yol rahat toplarım die geçirdim ama isteğim dışında 1şerit kaymadı bile.temde sert we acil frene basma gereği bile duymadım.gerçi k@lken çok diretti videoya alalım elimizde kanıt olur die ama ben istemedm.nese dediğim gibi bnm aracımla her ne kdr özellkle arka lastikler yeterince diri olmasa bile sonuçlar böle.corsadaki limitleri de kendi kullanıcıları bilir mutlaka.yararlı olduysam ne mutlu bana....

pist ücreti ne kadar

Geri