C'mon Denge!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim gtc ile bu gün kocaelinde oturuyorsa bilir kuruçeşme gişelerinin oradan sağa dönülür babamın elegance ile 100-110km anca oluyodu bununla 150 km ile girdim korkarak ama tık yok arabada

eh abi gtc sonuçta

4 sene astra g kullandım yol tutuşu ve viraj kabiliyeti mükemmeldi çok oturaklı bi araba çünki astra g nin virajlarda savurduna katılmıyorum

Evet astra g de kayma 0. ben yalan söledim zaten dönerken kaymadığını görünce el frenine asılıverdim.

araç pek sawrulmaya niyetli değl ama wirajlardaki yol bozukluklarında we an şerit değiştirirken bi dengesizleştiği doğru.arkası her ne kdr megane sedanlar kadar olmasa da fazlasıyla oynak özellikle focus2ye göre çok belirgin bir zaafı war(sedanlar için konuşuorum).bazen beni düşündüruyor ama bir kere haricinde sorun yaşatmadı şuana kdr...

araç pek sawrulmaya niyetli değl ama wirajlardaki yol bozukluklarında we an şerit değiştirirken bi dengesizleştiği doğru.arkası her ne kdr megane sedanlar kadar olmasa da fazlasıyla oynak özellikle focus2ye göre çok belirgin bir zaafı war(sedanlar için konuşuorum).bazen beni düşündüruyor ama bir kere haricinde sorun yaşatmadı şuana kdr...

Doğruluğun için çok teşekkür ederim sana. Ben arabanın dengesini anlayanlardan böyle bir tepki beklerdim. Bu arada corsanın yaylar astraya göre çok yumuşakmış bunu farkettim. tırtıklı yerlerden geçerken astrada baya zıpoladım corsa ile aynı yerden geçerken daha dikkatli oldum corsa daha çok emiyo. konfor artırıyo ama dengeyi azaltıyor malesef

focus focus focus çok dooru.ama çok yüksek gerçekten araba sanki hafif bi cipimsi his war araçta.195tabanlı lastiinde bile limitleri çok ii yine de kontrolü yeterince rahat.we opel ile nissanın bana werdii sürüş zewkini alamıorum focusta.bi de yakıt ekonomisini:) :D

rica ederm burak ama her ne kadar cmon kullanmadıysam da şuana kdr cmonlar çok yüksek wirajlarda yana fazla yatar gibi geliyor.eh bide fizik kuralları war bilindiği üzere...

arkadaşlar daha önce periyodik bir kontrol için servise girdiğimde lastik basınçlarınıda kontrol edin demiştim.çıktığında herşey normal yanıtı aldım.bugün konya yolu opette dijital bir hava basıncı aletinde basınçlarına baktım şok oldum.önler 34 arkalar 36.hemen 28-30 ayarı çektim.hava alma baya zor bişeymiş baya bekletti makina.şimdi bariyerlerde daha yumuşak geçiş yapıyor ve yol tutuşum daha rahatladı sanki.bence periyodik kontrol edin lastik basınçlarını...

o hava basma için kullanılan dijital göstergeler yanılıyor genelde ben her ihtimale karşı kalem boyutundaki basınç ölçerlerle ölçüyorum ve sana öneririmde 1-2 bar fazla hava basıyolar hatta bizim köydeki mekanik göstergeli pompada 30 luk hava vurdum basınç ölçerle bi ölçtüm 43 çıktı:)

Geri