C'mon Denge!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o hava basma için kullanılan dijital göstergeler yanılıyor genelde ben her ihtimale karşı kalem boyutundaki basınç ölçerlerle ölçüyorum ve sana öneririmde 1-2 bar fazla hava basıyolar hatta bizim köydeki mekanik göstergeli pompada 30 luk hava vurdum basınç ölçerle bi ölçtüm 43 çıktı:)

yanlış olacağını sanmam büyük bir benzin istasyonu köydeki gibi değildir.ama o kalemleri nerede kaça bulabiliriz? :)

walla samsunda rus pazarı var plastikleri 5 demirleri 7,5den satıyo

focus focus focus çok dooru.ama çok yüksek gerçekten araba sanki hafif bi cipimsi his war araçta.195tabanlı lastiinde bile limitleri çok ii yine de kontrolü yeterince rahat.we opel ile nissanın bana werdii sürüş zewkini alamıorum focusta.bi de yakıt ekonomisini:) :D

rica ederm burak ama her ne kadar cmon kullanmadıysam da şuana kdr cmonlar çok yüksek wirajlarda yana fazla yatar gibi geliyor.eh bide fizik kuralları war bilindiği üzere...

Evet abi araç çok yüksek. Biraz daha alçaltılırsa çok daha rahat viraj alacağı düşüncesindeyim.

benim corsayla çok rahat girdigim virajlara astra ile giremiyorum ben astarnın agırlık merkezinin bunu hissetirmiş olabilecegini düşünüyorum ama teknik olarak nedenir bilmem

benim corsayla çok rahat girdigim virajlara astra ile giremiyorum ben astarnın agırlık merkezinin bunu hissetirmiş olabilecegini düşünüyorum ama teknik olarak nedenir bilmem

dediğin gibi belkide hisssettirmiş olabilir dicem ama sanırım arkanın savrulduğuna eminim.

Bu konuyu kapatın arkadaslar artık.Sizden rica ediyorum
polemik yaratacak konulardan uzak durmaya çalışalım.

polemiklerden uzak duralım hepimiz opelciyiz arkadaşlar sonucta

Son düzenleme:
yavas girin hıza gerek yok ama su ana kadar astra g hb le hic virajda kaymadım

ewet arkadaşlar geçen gün otobanda astrayı limitlerinde denedk k@lken ile birlikte co-pilotluk yaptı saolsun.şehir içinde son derece makul bir hızla seyrettik(50km gibi).astra dengeli gidio ama arkayı çabuk bırakıyor(150km ile 4şerit kayarken bi sarsılmaya başladı, 3şerit daha kayıyim derken arkayı bıraktı ama çok şükür ki toparlayabildim)97model merco c200 ile karşılaştırılınca c20ün çok daha rahat gittiğini belirtti(focusta da benzer şeyler gözlemliodm)ama gerek yüksek hızda gerekse ilk manevralarda çok dengeli geldi bana sadece arka arkaya girdiimde dengesizleşiyor.aracımda da sorun olabilir özellikle sola yaptıım manevralarda sağa dooru arkasını daha erken bırakıyor.(focusta arkadan kayma yerine önden kayma yapıyor bu arada ki limiti 195 lastiklerinde bile 30 km daha yüksek).bu tip paylaşımların yasak lduğunu biliyorum tehlikeli yaptığımız şeyler farkındayım o yüzden her türlü eleştiriye açığım(abartılmaması kaydıyla), sadece konunun kapanması için yazdım.hb ler bu konuda farklı olabilir çünkü arkası sedan kadar kalkık we uzun değil...

Geri