C'Mon Evolved - Son Fotolar

araban gerçekten hoş gözüküyor ama bence mavi şeritler olmamış.
bide benim merak ettiğm bir konu var. Corsalara 17'' jant olmuyor mu?
senin arabanda muthiş olur çünkü ama bunlar da iyi

MAşalah.güzel ve havalı duruyor.Kazasız belasız

Cok guzel olmus, hayirli olsun.
Sanirim forumun en suratli cmonu olmus.:D
90 Hpden 120 hp bayagi bir fark var. Arabanin 0-100 bizimle paylasirsaniz sevinirim.Birde chip uygulmasini nerede yaptirdiniz?ne kadara cikti?

Uzun süredir giremediğim için siteye,malesef şimdi görebildim yazdıklarınızı =) öncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için. Aracın çizgileri söküldü ve kaliperleri tekrardan boyadık,ancak bence pek güzel olmadı kaliperler.Bu hafta tekrar eski rengi olan metalik maviye boyamayı düşünüyorum,jant alacak bütçem olmadıgı için de şimdilik jantların çerçevesini aynı maviye boyatıp lastikleri 215-4x-16 yapmayı düşünüyorum. 0-100'ü 10.2 saniye olarak ölçtük Turbo timer ile. Chip uygulamasını İstanbul'da yaptık,normalde yapılan yer Ankarada,ancak arkadaş buraya geldi.Maliyeti de 600 ytl tuttu.

Önümüzdeki aylar içinde,Opc line body kit,full karbon kokpit,el yapımı arka tampon ve difüzör,ve yeni ses sistemi yaptırmayı düşünüyorum inşallah =) Bu kez bagajı komple iptal ettirip önümüzdeki tuning show a hazırlayacağız aracı =)

Bazı güncel resimler:
iphonecamerapictures003bk1.jpg

iphonecamerapictures025ir8.jpg

iphonecamerapictures112uz6.jpg

iphonecamerapictures112uz6.c8aa5d3f5d.jpg
[/url]

Bu da yaptıgım bir photoshop çalışması :) jantlar malesef cok hoşuma gitse de Türkiye'de bulunmuyor :(

ya bu şeritler yasak deil dimi?

Arac cok guzel gozukuyor, 120 hp de azimsancak bir guc degil.

Ankarada chip tuning islemini neresi yapiyor, bende yaptirmayi dusunuyorum.

araç çok güzel olmuş, Allah kaza bela vermesin...
body kit de geldikten sora sanırım kusursuz olur..

Arac cok guzel gozukuyor, 120 hp de azimsancak bir guc degil.

Ankarada chip tuning islemini neresi yapiyor, bende yaptirmayi dusunuyorum.

sahibinden.com ilanı var bu araca chip uygulayan kişinin...

ayrıca urazlar-proshop gibi ismi duyulmuş güvenilir firmalarda bu işlemleri uyguluyor

0-100'ü 10.2 saniye olarak ölçtük Turbo timer ile

turbo timer 0-100 ölçmez;)
sizin kullandıgınız olsa olsa g-tech tir...
onunda g kuvvetinin ayarlanması ayrı bir muamma herkes yapamaz;)

ya anlamadıgım spor araba alıyosun performansılı olsun ıstıyosun ama aldıgın arabanın arka tekerleklerınde kampana var disk koymamıslar..

Geri