C'Mon Evolved - Son Fotolar

HKS turbo timer var deseydiniz zaten söylemezdim;)

Önemli değil =) benim hatam demekki :D

Nightboy, Ruhsat konusunda birşey bilmiyorum,ancak şeritler varken birçok kez polis çevirmesine yakalandım ama hiçbirşey demediler.

by_combo , tuning show a katılmayı düşünüyorum inşallah görüşürz orda seneye =) (daha önce de görüşürüz inşallah buluşmalarda :P )

tunerrus , teşekkür ederim =) geçiyorum hemen hemen her gün ordan :D inşallah bir gün oturur da muhabbet ederiz seninle de,tanışmış oluruz =)

Bu arada arkadaşlar Kicker ES Subwoofer'imi satmış,Kicker L7 de almış bulunmaktayım :D Ancak şu anki para sadece basa yettiği için,amfi ve kabin yok o yüzden birazcık evde dinlenmesi gerekiyor kickercıgın :D

Takıldıgı zaman resimleri atarım inşallah =)

maşaallah emek var yavaş yavaşda ilerliyorsun güzel şeyler çıkacaktır
kazasız belasız güle güle kullan

bence mavi kaliper ve kampana boyası + o şeritler hiç mi hiç olmamış.

ben beğenmedim. çok para harcamışsın illaki ses sistemine falan ama ben begenmedim. arka panelin rengi yani aracın ustunde uygulanan o mavi renk abzürt olmuş.

jant yay koymadan boyle işlere girmek bence pek doğru değil. yandan baksan standart, önden baksan rally ye girecek, arkadan baksan disco. benim tarzım değil.

bence mavi kaliper ve kampana boyası + o şeritler hiç mi hiç olmamış.

ben beğenmedim. çok para harcamışsın illaki ses sistemine falan ama ben begenmedim. arka panelin rengi yani aracın ustunde uygulanan o mavi renk abzürt olmuş.

jant yay koymadan boyle işlere girmek bence pek doğru değil. yandan baksan standart, önden baksan rally ye girecek, arkadan baksan disco. benim tarzım değil.

=) zaten şeritler durmuyor artık resimlerde de görüldüğü gibi,kaliperler de OPC de mavi oldugu için,orjinal gibi görünmesi için mavi seçildi.Ayrıca laciverte uyacak en güzel rengin arden mavisi oldugunu düşündüm,kırmızı vs kötü duruyor çünkü onları da denedim.Arkadaki panel'de gidici zaten,şimdilik midler için yapılmış bir stand o,o da siyah olacak yakında bas gelince =) Jant da dediğim gibi alamıyorum henüz,ancak yay var :P

=) zaten şeritler durmuyor artık resimlerde de görüldüğü gibi,kaliperler de OPC de mavi oldugu için,orjinal gibi görünmesi için mavi seçildi.Ayrıca laciverte uyacak en güzel rengin arden mavisi oldugunu düşündüm,kırmızı vs kötü duruyor çünkü onları da denedim.Arkadaki panel'de gidici zaten,şimdilik midler için yapılmış bir stand o,o da siyah olacak yakında bas gelince =) Jant da dediğim gibi alamıyorum henüz,ancak yay var :P

bak o maviler giderse guzel olur işte :)

şeritler ve egzos dışında güzel güle güle kullan!!! body kit şart yanlız arkadaşım

Maşşallah kazasız belasız.

Geri